Teljes erőbedobással készül a World of Darkness

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 27.
  • Hír
Link másolása
Miután az elmúlt év során rengeteg fejlesztőtől kényszerült megválni a CCP, mára nyoma sincs náluk a takarékos munkálatoknak. A stúdió elmondása szerint mostanra akkora csapat dolgozik a World of Darkness MMO-n, amennyi egy AAA-s címhez méltó.

A CCP elnöke, David Reid elmondta a Rock Paper Shotgun magazinnak, hogy a népszerű papíralapú szerepjátékcsalád, a White Wolf jogait birtokló World of Darkness MMORPG-n végre akkora csapat munkálkodik, ami egy AAA-s címtől elvárható.

A csapat nem szégyelli, hogy a párhuzamos fejlesztés miatt megkötésekre szorítkozott, hiszen az EVE Online és a Dust mellett tényleg nem tudtak teljes erőbedobással koncentrálni a World of Darknessre. A tavalyi átszervezések után már érezhető a fejlődés, egy igazi hardcore csapat dolgozik a vámpírokat, vérfarkasokat, lidérceket és számos egzotikus lényt szerepeltető online játékon.

"Nem kell aggódni a World of Darknessért, egy igazi seggberúgós csapat öregbíti a játék nevét."

Korábban az átcsoportosítások miatt a fejlesztés sokkal lassabban haladt a megszokottnál, ám az a tudat, hogy immáron egy teljes csapat dolgozik a várva-várt MMO-n, így a munkálatok is gyorsabban zajlanak. Lehet, hogy bétatesztnek örülhetünk hamarosan?

5.
5.
AmreyP
1:csatlakozom :) De a 2 rész az hatalmas játék volt,3x kijátszottam,igaz csak a legvégére lett bugmentes 3 év alatt :D A hangulata az hatalmas volt,lélegzett az egész környezet jó volt mászkálni hollywoodba meg a városba,jah meg a kisértet kastély is szerintem egyik legjobb helyszin ahol játszottam eddig. Érdekes lesz ez ha sikerül ugyanugy megcsinálni hangulatát,de mivel több eszem van már mint anno ezért most vadász leszek nem vérszopo :S
1.
1.
drat576
Jobban örülnék egy új WoD-es sima RPG-nek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...