Továbbfejlődött a Gamekapocs mobilos verziója

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Akinek nem tűnt volna fel, az elmúlt napokban parázs munka folyt a Gamekapocs programozóinak körében, s a korbáccsal való ütlegelés eredménye meg is lett. Elhoztuk nektek kedvenc játékmagazinotok mobiltelefonok böngészőjében futó változatának új verzióját. S igen, kommentelni is lehet!

Hacsak nem egy középkori kínzómaszkkal a fejeden éltél az elmúlt években, rájöhettél, hogy hitvány életünk az okostelefonok körül mozog. Velük fekszünk, velük kelünk, és velük szexelünk napról-napra. S mivel a szolgáltatók adatforgalmi díja enyhén szólva sem kedvez senkinek, ezért úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a Gamekapocs mobiltelefonokra optimalizált verzióját. Pár gombnyomással, kínosan hosszú töltési idők nélkül élvezhetitek az új tartalmainkat a videojátékipar névre keresztelt szappanoperából.

Az első verzió még csak tesztjelleggel futott, nem is tükrözte a végső változatot. Hallgatva az olvasói (ezek lennétek Ti) visszajelzésekre, elkészítettük az GK mobilos verziójának legújabb változatát. Tovább csiszoltunk a külcsínen és a használhatóságon - hiszen számunkra a Ti igényeitek a legfontosabbak. Talán nem utolsó szempont, hogy már éles a kommentelés lehetősége, így már telefonotokkal is hozzászólhattok híreinkhez és cikkeinkhez - hiszen a trollkodás már mobilon is menő.

Talán túlzunk akkor, ha azt mondjuk, vért izzadtunk, de tény, hogy Szabi az elmúlt napokat egy zárt cellában töltötte, folyamatos korbácsütlegelésekkel biztattuk a munkára. Ennek eredményét az alábbi linken érhetitek el: m.gamekapocs.hu.

Fontos tudni, hogy ez még nem minden. A mobilos oldal percről-percre fejlődik, s ehhez Ti is hozzájárulhattok építő jellegű kritikáitokkal.

13.
13.
dareal
patent nagyon! köszi! (bár én desktop módban nézem mindig :))

alkalmazás:
mint említettem, összedobtam egyet gyorsan egy appgenerátorral, van pár hiba (amit a generátor fejlesztői tudnának orvosolni, várom, hogy javítsák).

ha érdekel valakit, akkor küldöm.
12.
12.
kukac450
az intron besz@rtam.. elképzeltem, ahogy megy a korbácsosdi.. :DD
11.
11.
Richi12
nagyon jó
és csatlakozom az app-os ötlethez
mert valóban könnyebb elérhető de ez eddig is nagyon szép munka
ha csináltok appot én biztos leszedem!!!:):):)
10.
10.
Hubert Cumberdale
#9: Úgy írd be, hogy "m.gamekapocs.hu" ezzel még gépen is a mobilos változat jön be, szóval kizárt, hogy az ájfón ne azt hozza be. Szerintem csak rosszul próbálkozol :)
9.
9.
Wask
Nekem Iphone 4S en nem a mobilos verzio jon be hanem a sima gk theme..:(
7.
7.
tabu3x
Szép meg jó, én már láttam korábban is. Dicséretesen optimalizált, és tényleg jó, hogy elkészült.
Nem megsértődni, mert építő jelleggel mondom: mobilon az emberek az appokat szeretik...
Az appok reformármálják meg a netezési szokásainkat, mert egy egészen másfajta felhasználói élményt adnak...
Röviden: A browser jó dolog, de az app még jobb:-)
5.
5.
Mathia$
Én már nézegettem. Ügyesek vagytok srácok, csak így tovább!
4.
4.
Quent1n
Grat srácok szép munka!
3.
3.
Gubi
Nem is tudtam hogy készül mobilos oldal, de látva a végeredményt nagyon örülök neki. A Gamekapocs az egyik oldal amit nap mint nap nézek akár mobilon, akár PC-n és jobb így egy optimalizált oldalon böngészni, mint a normál oldalon zoomolgatni és vacakolni :)

Egyetlen kérésem lenne, sokszor hiányolom a mobilos oldalakról - mint itt is - az RSS feed elérhetőségét. Sokszor út közben jut eszembe, hogy felvegyem az oldalt az RSS Readerbe, csak a mobilos verzión nincs kint a link. Fontoljátok meg, hátha más is így látja :)
2.
2.
LtGlove
#1: Ez egy megható képzavar volt :)
1.
1.
Terawatt
Teljesen jó lett, gyors átlátható és érződik rajta a bele fektetett könnycseppek sugárzása. Szép munka! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...