Ismét tündérmesés játékot készít a Spicy Horse

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 28.
  • Hír
American McGee kínai csapata, a Spicy Horse nem mer elszakadni a jól bejáratott témaválasztástól: ismét egy jól ismert tündérmese kifordított változatát hozza el nekünk. A Grimm-mesék epizodikus kivetülései és az Alice: Madness Returns után az Égig érő paszuly is sajátos megközelítésbe kerül.

A cserfes tekintetű American McGee nevével fémjelzett Spicy Horse egy apró teaser-képet osztott meg a nagyközönséggel a készülő új játékából. Hogy pontosan milyen platformokra készül a program, még nem tudni, ahogyan a játék címét sem. Az biztos viszont, hogy ismét a tündérmesék kifordított, beteges világában járunk majd, hasonlóan az úriember korábbi munkáihoz, beleérve az Alice: Madness Returnt is.

Az őrült játék első képén az Égig érő paszuly egyik jelenetét látjuk egy artwork keretében. Nem tudjuk, hogy milyen összefüggésben lesz a mese a teljes játékkal, lehet, hogy csak egy része lesz a kalandnak, és végül a program több ismerős történet vonultat majd fel. Várjuk a konkrétumokat, addig pedig vessetek egy pillantást McGee mester facebookos játékára, a Big Head Bashra. Nem kevésbé elmeroggyant cím.

9.
9.
BloodyDeath
Shido523 ez nagyn jól hangzik.
Az Alce Madness Returns nagyon jó volt. Csak a platina megszezésére szánt utolsó végigjátszás totál untatott. :)
8.
8.
herrluciff
#7: Egyet értek bár a maga idejében azért az első rész nagyon faintos game volt.
7.
7.
rico88
Nekem a hibái ellenére bejött az Alice 2, jobban mint az 1, bár az első részéhez képest kicsit üresre sikerült.

Erre a játékra kíváncsi leszek.
6.
6.
drat576
Az Alice 1 sokkal jobb volt szerintem mint a 2 (Madness Returns), nekem csalódás volt.
5.
5.
adamsfamily
#1: Nem volt rossz,de játékmenetben némi változatosság ráfért volna.Egész végig önmagukat ismételték ugyanazok a platformer elemek,ami 8 óra játékidő után elég unalmassá vált.
1.
1.
JoHnNiEE
bírtam az új alice-t :) tetszett ez a "brutálisabb" őrültebb megvilágítás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...