Friss Baldur's Gate-anyag érkezhet

  • Írta: InGen
  • 2012. február 29.
  • Hír
Link másolása
Sokan a mai napig a valaha létezett legjobb szerepjátékként tartják számon a BioWare-féle Baldur's Gate 2-t. Némileg meglepő tehát, hogy a konzolos Dark Alliance 2 óta nem érkezett igazi folytatás, habár a BioWare kínálatában ezt a helyet a Dragon Age vette át.

Az egykori BioWare designer, Trent Oster által alapított BeamDog azonban most feltámasztotta a régóta szunnyadó Baldur's Gate oldalt, melyen egyelőre csak egy új logót és némi szöveget láthatunk. Oster elmondása szerint a projektnek és a BeamDognak semmi köze a hamarosan Steamen megjelenő Baldur's Gate II: Complete Editionhöz.


Akkor miről lehet szó? Nos, a BeamDog múltját tekintve egyelőre ne számítsunk túl sok jóra. A stúdió egyelőre a MDK 2 HD-, valamint Wii-portjait készítette el, ami azt feltételezheti, hogy a szóban forgó Baldur's Gate anyag is csak valamiféle port lesz. Oster egyelőre nem nyilatkozott bővebben, pusztán annyit mondott, reméli, hogy a cége hamarosan bejelenthet valamit.

9.
9.
Gabesz86
#8: Oké, Kutyafasz! Ja, vagy inkább Don? :)
8.
8.
donkutyafasz
#6: Ha a mostani Bioware csinálná, biztos nem hasonlítana egyik régi jó Bioware játékra se.
7.
7.
Giggsy
#6: Hagyd, semmi értelme...
6.
6.
Gabesz86
#3: Te vagy nem játszottál a régi jó Bioware játékokkal, vagy egyszerűen csak rossz az értékrended :)
5.
5.
markoci555
4.
4.
p3ti
Baldurs gate 2 dark alliance ps2 ... Ezután ha mernek csalódást okozni..
3.
3.
donkutyafasz
Szóval nem a Bioware csinálja? Hál' istennek.
2.
2.
Split
Jogtalanul hagyják nyugodni ezt a szériát. Szerintem a Dragon Age még a kalapját sem emelheti meg ez előtt a régi klasszikus előtt! :P
1.
1.
daenath
Ha csak konzol port lesz akkor a konzolosok feltetlenul szerezek be mert isteni jatek, visszont egy remake-nek jobban orulnek vagy egy uj resznek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...