Baldur's Gate III PC

A Divinity: Original Sin alkotói szállítják a nagynevű sorozat harmadik részét.
Típus: Akció, RPG

Elsőként mozgásban a Baldur's Gate III

Tegnap éjjel végre élesben is láthattuk a nagy múltú szerepjáték-sorozat legújabb fejezetét! A hátborzongató mozis előzetes után több mint egy órán keresztül követhettük a Baldur's Gate III játékmenetét.

Kiszivárgott képeken a Baldur's Gate III

A Larian Studios ma este, magyar idő szerint 21 órakor mutatja meg az első gameplay látnivalókat a Baldur's Gate III-ból, az imént viszont kiszivárgott néhány screenshot a játékról, így már most megleshetjük közelebbről!

Idén már játszható lesz a Baldur's Gate III

Izgalmas évek várnak a Dungeons & Dragons szerelmeseire, hiszen rengeteg videojátékos adaptáció van készülőben, élükön a Baldur's Gate III-mal. A Larian fejlesztésének korai változatát ráadásul már idén kipróbálhatjuk.

Hamarosan megmutatja magát a Baldur's Gate III

A Larian Studios is ellátogat Bostonba a jövő héten esedékes PAX Eastre. Érdemes lesz figyelemmel követnünk az eseményt, ugyanis ekkor láthatjuk először a Baldur's Gate III játékmenetét.

Több Dungeons & Dragons-játék is készülőben van

A Wizards of the Coast elnöke, Chris Cocks a GamesIndustry.biz oldalnak adott interjúban elárulta, hogy ismét aranykorát élheti majd a Dungeons & Dragons, hiszen legalább hét vagy nyolc játék is készül a világ alapján.

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.

E3 2019: Újabb részletek a Baldur's Gate III kapcsán

A Larian és a Wizards of the Coast közreműködésében készülő Baldur's Gate III az idei E3 előszelében érkező bejelentések koronázatlan királya. Lássuk, hogy miket árultak el róla a PC Gaming Show színpadán!

E3 2019: Bemutatkozott a Baldur’s Gate III

Május végén még csak reménykedtünk benne, hogy a Larian Studios beharangozója a Baldur's Gate-sorozat régóta várt folytatására utaljon, a Stadia Connecten viszont hivatalossá vált, hogy készül a harmadik epizód.

Baldur's Gate III-at teasel a Larian Studios?

Még tavaly októberben röppent fel a pletyka, hogy a Divinity: Original Sin-játékokat is jegyző Larian Studios szállíthatja majd a Baldur's Gate harmadik részét. A csapat legutóbbi teasere alapján jó esély van rá, hogy igazak voltak a hírek.

Már készül a Baldur's Gate 3?

Friss szóbeszédek szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios sikeresen megszerezte a Beamdogtól a Baldur's Gate-jogokat, a csapat pedig már gőzerővel dolgozik a sorozat harmadik epizódján.