Őszre készül el a Zone of the Enders HD Collection

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Konami bejelentette, hogy ősszel kerül boltokba a Zone of the Enders HD Collection, azaz durván egy évet kell várni rá a Metal Gear Solid-széria hasonló gyűjteménye után. Már ahol, nálunk utóbbi durván késett, remélhetőleg a japán kiadó ezt a történetet nem játssza el újra!

A Zone of the Enders HD Collectiont Hideo Kojima a tavalyi E3 előtt jelentette be a Metal Gear Solid HD Collection mellett - míg utóbbi már az összes fontosabb régióban megjelent, addig a Zone of the Enders felől nem igazán érkeztek friss információk, annyit tudtunk mindössze róla, hogy még 2012-ben a boltok polcain landolhat.

 

A Konami végre bejelentette: a csomag megjelenése ősszel várható, PlayStation 3-ra és Xbox 360 biztosan, és a korábbi hírek szerint esetleg PlayStation Vitán is tiszteletét teheti a pakk. A Zone of the Enders HD Collection feljavított grafika és újrakevert hangok mellett tartalmazza a PS2-re megjelent Zone of the Enderst és folytatását - a rajongók talán ellesznek vele addig, míg Kojima végre megcsinálja a harmadik felvonást.

1.
1.
p3ti
ohhh na erre abszolút nem számítottam .... ez jó hír , bár kicsit jobban örülnék egy új résznek . Na de nem szeretnék hálátlan lenni , imádtam a ps2őn még anno :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...