Zone of the Enders HD Collection PS3, Vita, X360

Kojima még talonban tartja a Zone of the Enders harmadik részét, egyelőre HD-gyűjteménnyel kenyerezi le a rajongókat.
Típus: Akció, Gyûjtemény

A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.

Egy darabig nem lesz új Zone of the Enders

Pedig annyira közel volt. Bár Kojima tavaly hivatalosan is bejelentette, hogy folytatja a Zone of the Enders-sorozatot, most mégis úgy döntött, egyelőre fiókba teszi az új rész ötletét.

Zone of the Enders HD - itt a launch trailer

Kojima mester egykori klasszikusa hamarosan egy, a modern igényeknek megfelelő HD-gyűjteményt kap - a jeles dátum november 30. A csomag nem pusztán azért is érdekes, mert igazi gyöngyszem, hanem azért is, mert tartalmazza a Metal Gear Rising játszható demóját is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.

Képeken a Zone of the Enders HD Collection

A Konami gőzerővel készül a Zone of the Enders HD Collection megjelenésére, és bár egyelőre csak amerikai dátumunk van, az már egy hónap múlva esedékes. Ennek apropóján tíz új screenshot került a galériánkba, sőt szerváltunk egy képet a gyűjtői kiadásról is!

Metal Gear Rising - plazmalámpa a gyűjtőknek

A héten megrendezésre került Eurogamer Expón erősítette meg a Konami, hogy gyűjtői kiadást kap a Metal Gear Rising: Revengeance. Ráadásul egy ütős ereklyét tartalmaz a csomag: Raiden kardját kapjunk meg egy pofás plazmalámpába rejtve. Minden éjjeliszekrény kötelező dísze!

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!

E3 2012: Zone of the Enders HD kedvcsinálók

Most, hogy Kojima letudta a Metal Gear Solid HD Collection körüli munkálatokat, jöhet a szintén tavaly bejelentett Zone of the Enders gyűjtemény promózása. A Konami E3 előtti műsorában bemutatkozott a HD-csomag legújabb előzetese, egyúttal az új nyitóanimációról is lehullt a lepel.

E3 2012: Metal Gear Rising - előzetes, dátum, demó

Nem maradt ki a hajnali áradatból a Metal Gear Rising: Revengeance sem. Kojima mester és a Platinum Games közös alkotása 2013 elején jelenik meg. A kiborg-technológia végérvényesen beitta magát a hadviselésbe, de vajon megmaradunk-e embernek? Az új trailertől letesszük a hajunkat.

Az első életjelek az új Zone of the Enders-ről

Nem ül a babérjain Hideo Kojima és csapata: Japánban október végén jelenik meg a Zone of the Enders HD Collection, de már javában készül a frencsájz következő része a brutális Fox Engine-nel. Előbbiből pár screenshotra, utóbbiból pár artworkre tettük rá a mancsunkat.