Jövő hónapban debütálhat a Trials Evolution

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Xbox hivatalos termékoldalán egy rövid időre már láthattuk a Trials Evolution megjelenési dátumát, amit azután a Microsoft gyorsan el is távolított. Annyi biztos: a kiszivárgott április közepi premier reálisnak tűnik, legalábbis reálisabbnak, mint a most megjelölt 2799-es érkezési nap.

Nagyon várjuk már a Trials HD folytatását, az Evolution, ha lehet, még jobb lesz, mint elődje. A játék 60 pályát, rengeteg új környezeti elemet, négyfős multiplayert és egy baromi jó szerkesztőprogramot tartogat a rajongók számára, akik hivatalos álláspont szerint még a tavasz folyamán belevethetik magukat a crossmotorozás arcade gyönyöreibe.

Most ez a megjelenési intervallum látszik konkretizálódni, az Eurogamer jelentése szerint ugyanis Xbox.comon található Trials Evolution termékadatlapon már feltűnt a premier pontos dátuma. A megjelenés napját, ami az oldal szerint április 18. volt, azóta eltávolították, jelenleg egy 2799. december 31-i időpont helyettesíti, a Ubisoft pedig azt állítja: egyelőre nincs pontos dátum, mert a játék jóváhagyási procedúrája még nem ért véget.

Az áprilisi debüt mindazonáltal reálisnak tűnik, a jóváhagyási procedúra szinte a munkálatok végét jelenti, és különben is, április 18. egy szerdai nap, márpedig az Xbox Live Arcade játékok rendre szerdán jelennek meg. Szorítsunk!

2.
2.
dante92
#1: Ja, a BETA verziót, ami csak JTAG és RGH Xboxokon megy...
1.
1.
gucho
azért az durva, hogy egy hónapja már le lehet tölteni egy-két helyről...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...