Igazi hardcore játék lehet a kinectes Steel Battalion

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 6.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis a Microsoft-féle Spring Showcase-en született beszámolók szerint mindenképpen. Ahogy az új gameplay anyagok is bizonyítják, eddig egyetlen kinectes játék irányítása sem volt ennyire összetett, ráadásul a mozgásérzékelős kamera mellett a kontrollerünket is használnunk kell.

Jó hír, az Xbox 360-exkluzív Steel Battalion: Heavy Armor mellé majd nem jár olyan orbitális kezelőpanel, mint az eredeti játék mellé, viszont a Kinect még így is elhiteti velünk, hogy azoknak a VT-knek (vertical tank) az egyikében ülünk, amik a Steel Battalion története szerint a modern technológiát képviselik, miután a technológia megrekedt a második világháborús színvonalon.

A Kotaku Spring Showcase-előzetese szerint az új Steel Battalion - amit a Dark Soulsról is ismert From Software fejleszt - igazi hardcore kinectes cím lehet, a srácok azt tapasztalták, hogy eddig egyetlen Kinect-játéknak sem volt ilyen összetett irányítása. Bonyolult beletanulni, viszont meglepően szórakoztató: a játékosok a kezükkel néznek körbe a kezelőfülkében, karokat húznak meg, kinéznek a tankon, az ujjaik szemöldökhöz emelésével belenéznek a távcsőbe. A gameplay videón is látszik, hogy mi mindent lehet csinálni a játékban, miközben a VT-t, magát továbbra is a kontrollerrel irányíthatjuk, és azzal lőhetünk is. Még szerencse!

A Steel Battalion: Heavy Armor június 19-én jelenik meg Amerikában, hozzánk június 22-én érkezik. A játékból két videó is érkezett: az egyik egy sztorielőzetes, a második több mint ötpercnyi gameplay jelenetet tartalmaz. Tényleg hardcore anyag lesz?

5.
5.
Ezio Auditore
De ez a játék csak kinecthez lessz vagy mi?
4.
4.
MadDragon
Hát nem tudom. Az eredeti Steel Battalion-ban pont a hozzájáró egyedi irányítópult volt az, ami sokat hozzáadott a játékhoz szerintem, itt meg pont az ellentétjét csinálják. Én még mindig nem halottam igazán sikeres kinect-es játékról(vagy csak nekem maradt ki?), de persze lehet, hogy most megtör a jég.
3.
3.
Nebuloid
Szkeptikus vagyok és nagyon kíváncsi!
1.
1.
Scoo
Ez valami veszett jó!!! Nagyon hangulatos! Szeretem mikor él a környezetünk. Értem ezalatt, hogy lehet, hogy egy bazi nagy lépegetőt irányítunk viszont nem egyedül. Jó látni, hogy van egy csapa körülöttünk aki él és reagál a történtekre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...