Steel Battalion: Heavy Armor X360

A Capcom és a From Software a Steel Battalion: Heavy Armor című projekttel erősít, amely - mint a nevéből a sejthető - a klasszikus sorozatot hivatott feltámasztani.
1340128117

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezünkön meg tudjuk számolni a következő napokra eső, említésre méltó címeket, és akkor még semmi garancia nincs arra, hogy ezek jól is sikerülnek! A Portal rajongói a Quantum Conundrummal tehetnek egy próbát, a többieknek marad a LEGO Batman és a Steel Battalion.
1340116526

Steel Battalion: Heavy Armor élőszereplős kisfilm

Manapság elfogadott szokás, hogy egy-egy videojáték kapcsán élőszereplős kedvcsinálóval kedveskednek nekünk a készítők - hasonlóan gondolkodik a Capcom is. A kinectes mechás játék előzményeit ismerhetjük meg benne, a rendezést Mamoru Oshii vállalta magára. Durva lesz!
1338114131

Tölthető az új Steel Battalion demója

Péntek óta letölthető a Steel Battalion kipróbálható változata, nincs más dolgotok, mint belépni az Xbox Live-ra, és rányomni a letöltésre! A jó hír mellé két előzetes is érkezett: az egyikben az új rész legfontosabb mozdulatait mutatják be a fejlesztők, továbbá a hamarosan érkező élőszereplős trailert is megleshetjük.
1333551630

Steel Battalion: Heavy Armor - így Kinectezünk

A Capcom friss videóval jelentkezett a Steel Battalion: Heavy Armor kapcsán, melyből kiderül, miként irányíthatjuk majd mecháinkat a Kinect segítségével. Nem tudtad eddig elképzelni, hogy a mozgásérzékelős technológiát hogyan lehet hasznosítani egy robotos címben? Most választ kapsz.
1331020800

Igazi hardcore játék lehet a kinectes Steel Battalion

Legalábbis a Microsoft-féle Spring Showcase-en született beszámolók szerint mindenképpen. Ahogy az új gameplay anyagok is bizonyítják, eddig egyetlen kinectes játék irányítása sem volt ennyire összetett, ráadásul a mozgásérzékelős kamera mellett a kontrollerünket is használnunk kell.
1319644800

Steel Battalion - harc a sivatagban

A hardcore játékosok jelenleg a Kinect egyetlen megmentőjelöltként tekintenek az új Steel Battalionra. A mecheket szerepeltető játékban vegyesen kell majd használnunk a kontrollert és a kinectes vezérlést, aminek remélhetőleg egy egyedi és élvezetes játékmenet lesz a vége.
1313503200

GC 2011: Leleplezve az új Steel Battalion

Úgy fest a helyzet, hogy a Steel Battalion: Heavy Armor lesz az első hardcore Kinect-játék, ami ráadásul ötvözi a mozgásérzékelést a rendes kontroller használatával. A Microsoft végre lerántotta a leplet az anyagról, így néhány infómorzsa, illetve az első előzetes következik.
1284643067

TGS 2010: Öt új Kinect-játékot jelentettek be

A Microsoft nem viccelt, tényleg komoly Kinect-lineuppal készültek a Tokyo Game Showra. Az új címek jobban húznak a hardcore címek felé, ami jelen esetben azt jelenti, hogy ezúttal sem kistigriseket nem kell nevelgetnünk, és egy darab labdajáték sem kerül majd elő. Igaz, egyik sem holnap fog megjelenni.