Júniusban jön az Inversion, lesz mobilos verzió is

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Namco Bandai hadilábon áll a megjelenési dátumokkal: legutóbb a Ridge Racer Unbounded megjelenését tolták el, a február végére datált Inversion pedig három hónapot csúszik. A gravitációt a feje tetejére állító TPS a nyár első hónapjában lát napvilágot, kibővített platformlistával.

A tervezett dátumtól eltérően három hónapos csúszással landol a boltokban a Saber Interacitve új játéka. A cím június 5-én jelenik meg az Egyesült Államokban, míg hozzánk június 8-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A kiadó állítása szerint további időt emészt fel a multiplayer szegmens csiszolása: mind a kompetitív, mind a kooperatív mód további finomhangolásra szorul.

Az Inversion egyébként megjelenik Androidra és iOS-re is, bár telefonokon nem egészen ugyanazt kapjuk, mint a konzolos változatok esetében; a műfaj megmarad külső nézetes lövöldözős címnek, a mobilos verzió vélhetőleg a nagytestvérrel egy időben rajtol el. Reméljük, a Saber ezúttal magára talált a harmatos Battle: Los Angeles játékadaptációja után.

4.
4.
frenkyboyhun
végre bővöl a tps-ek listája bár ennél a játéknál talán jobban tudnám elképzelni az fps-t.
3.
3.
giga321
Battle: Los Angeles* Hát arra mit ne mondjak egy elég nagy gőzölgő szarkupac volt. De ez ígéretesnek hangzik ez a gravitációs cucc. Remélem jó lesz.
2.
2.
BloodyDeath
Ez is nagyon érdekesen hangzik. Nagy potencia rejlik benne. Remélhetőleg nem fog elveszni a tucat játékok között.
1.
1.
DON GONDOCS
jól hangzik, sci-fi akció mindig jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...