GDC 2012: Változik a Rainbow Six fejlesztőcsapata

  • Írta: InGen
  • 2012. március 8.
  • Hír
Link másolása
Amikor bejelentették a Rainbow Six: Patriots fejlesztését, és annak irányát, sokan örültek: végre valami történet és filmszerűség is kerül a játékba. Valószínűleg azonban még többen nem örültek, mert a Ubisoft nemrég drámai változásokat eszközölt a fejlesztőcsapat felépítésében.

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Patriots kreatív igazgatója, David Sears már nem dolgozik a játékon, a helyére Jean-Sebastien Decan érkezik, aki korábban a Quantic Dreamnél és különböző Ubisoft-stúdióknál tevékenykedett. A Ubisoft egyelőre nem adott magyarázatot a csere okára.


A Game Informer szerint azonban nem ez volt az egyetlen változás a csapatban: a neves magazin azt állítja, a sztorifelelős, Richard Rouse III, a vezető designer, Philippe Therien és az animációs vezető, Brent George sem dolgozik már a játékon.

Utóbbiakat sem kommentálja a Ubisoft, ám úgy tűnik, más irányba szeretnék vinni a játékot, mert az eredeti, történetorientált felállást sok rajongó kétkedve fogadta.

8.
8.
Hubert Cumberdale
Omg ezek a kommentek... most nem tom, hogy a röhögéstől sírok, vagy a sírástól röhögök....
7.
7.
xxxgamer4ever
#6: +1

#3
Hát igen, most ebből is egy darálda lesz...
Kár! :((
6.
6.
waker8
hát az ubi elég undorító üzletpolitikát folytat az elmúlt években, először a pc-t támadták le, most meg ezt a játékot is lecsupaszítják hát nagyot csalódtam bennük, ismét, mivel számoma az is nagy csalódás volt, hogy az I am alive nem jön pc-re
5.
5.
McDuff
sztem az eredeti fejlesztők lenyúlták a lóvét:P
3.
3.
alex512
Képtelen vagyok elhinni h a Ubisoft képtelen felfogni: manapság csak úgy lehet kitűnni a tömegfpsek közül ha komoly történettel látjuk el a sajátunkat. Ezzel a lépéssel a Ubisoft belesüllyeszti a játékukat az átlagos kategóriába. Manapság már ha valaki történetközpontú játékot gyárt gyakorlatilag azt jelenti h szembemegy az iparral...szégyen.
1.
1.
Ca$h
Na ne máááá ... olyan rohadt jó volt az eredeti koncepció. Most akkor ezzel is csúszni fognak 3 évet mint minden más projekttel? :( (Splinter Cell, Ghost Recon, I am Alive)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...