HWSW: Hozta az elvárt szintet az új iPad

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap a szokásos koreográfia szerint, óriási online médiaérdeklődés mellett bemutatta következő generációs táblagépét az Apple. Az új iPad a kijelző tekintetében új etalont állít fel, a gyártó közben most először poszt-PC-s forradalomról beszél. A HWSW beszámolója következik a premierről.

Szerdán magyar idő szerint az esti órákban fény derült arra, mivel erősíti meg az Apple a jelenlétét a tabletek piacán: bemutatkozott az új generációs iPad, mely különösebb meglepetéseket ugyan nem tartogatott a kiszivárgott híreket eddig is követő rajongók számára, ugyanakkor kétségtelenül a mai mezőny egyik legerősebb, legpotensebb mobil eszköze. Az eszközt Tim Cook, az Apple első embere mutatta be San Franciscóban, ugyanott, ahol Steve Jobs egy évvel és öt nappal korábban fellebbentette a fátylat az iPad 2-ről.

Az új generációs iPad kapcsán rögtön az első meglepetés a termék neve, az Apple ugyanis az előzetes várakozásokkal ellentétben sem számot, sem bármilyen más jelzőt nem aggatott a terméknév mögé, így az előadás során mindvégig következetesen az "új iPad"-ként emlegették a tabletet. Cook a bemutató elején nem mulasztott el fricskát mutatni a konkurenciának, azon belül is elsősorban a Samsungnak, kijelentve, hogy aki eddig azon tűnődött, ki tudja felülmúlni az iPad 2-t, az most megkapja a választ: Az Apple.

Az új iPad még okosabb és erősebb, mint elődei - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

8.
8.
Vopesz
Eh, továbbra is olyan érzésem van ezzel az Apple-el kapcsolatban, mintha Orwell 1984 regényéből lépett volna elő, durva összeesküvéseket látok állandóan a háttérben. My bad.
7.
7.
frenkyboyhun
nekem őszintén nincs rá szügségem.
6.
6.
Quent1n
Ha szükségem lenne ilyen kütyüre nekem az Ipad1 bőven megfelelne továbbra is. :) Persze nem rossz ez az új se aki ki tudja használni annak must have :)
5.
5.
Starkiller89
#2: :D én majd az új iPhone-t várom :D iPad sose izgatott :) jó dolog, elfogadnám, de elvagyok most az iPhone 4-el is :D
2.
2.
Ca$h
Megvan az idei év célja ... ;)
1.
1.
DON GONDOCS
csak úgy rohan az idő, mostmár jöhetnek a fekvő ipadok XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...