iPad

Az Apple legújabb termékével, az iPaddel kapcsolatos hírek és cikkek gyűjtőhelye.
Típus: Táblajáték

HWSW: Európában folytatódik az Epic-Apple háború

Tavaly nyár vége óta folyik Amerikában az Epic Games és az Apple peres jogvitája, melynek központi kérdése, hogy az Apple monopolhelyzetet teremt-e az App Store fejlesztőknek szabott feltételeivel.

HWSW: Itt az új Apple-gazdaságos iPad

Erősebb hardvert és ceruzatámogatást hozott az Apple új belépő táblagépe, miközben idehaza számottevően csökkent a készülék ára. Már bruttó 117 ezer forintért hazavihető, írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: Apple iPad Pro teszt

Az iPad Pro nagyobb kijelzővel, erősebb hardverrel, illetve opcionális ceruzával és billentyűzettel próbálja átformálni az iPadről eddig kialakult képet. Nagytestvérünk, a HWSW letesztelte az új tabletet.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

HWSW: Új iPhone-ok és óriástablet az Apple-től

A merészebb találgatások bizonyultak helyesnek az Apple idei szeptemberi termékbejelentése kapcsán: a vállalat a megszokott iPhone-ok mellett a régóta pletykált, méretes iPad Prót is leleplezte - írja a HWSW.

HWSW: Apró finomítást kaptak az iPadek

Hosszú és meglehetősen unalmas eseményen mutatta be 2014-es Mac és iPad-frissítéseit az Apple. Az új modellek nem tükröznek stratégiaváltást, az új iPadek is ugyanazt hozzák mint eddig, csak kicsit jobban - írja a HWSW.

Brutális mobilos techdemót mutatott be az Epic

Az Apple tegnap zavarta le az éves fejlesztői konferenciáját, ahol az iOS 8-at is bemutatta többek között. A mobil operációs rendszer új, alacsony szintű grafikus API-t is kap majd - nézzük, mit hozott ki belőle az Epic!

Megvenné az Apple a Kinect készítőit?

A pletykák szerint megvenné az Apple a Kinectben duruzsoló technológiát is kifejlesztő PrimeSense-t - az izraeli vállalatért 345 millió dollárt fizethet az almás cég. A PrimeSense nem kommentálta a híreket.

HWSW: Bemutatkoztak az új iPadek

Új MacBook Prók és Mac Pro, ingyen elérhető új operációs rendszer és két vadonatúj iPad mutatkozott be az Apple második őszi show-ján, ezzel az iPhone-ok után a termékportfólió maradék része is teljesen megújult.

Kontrollerpletykák Apple- és Microsoft-fronton

Két rövid, de annál érdekesebb pletyka érkezett kontrollerügyben: úgy hírlik, az Appe saját kontrollert készítene az iOS-eszközökhöz, miközben az új Xbox irányítója meglehetősen hasonlít majd az Xbox 360-asra.