UPDATE: Splinter Cell 4 hírek

  • Írta: fojesz
  • 2005. július 25.
  • Hír
Link másolása
A francia Jeux magazin érdekes infókat szállított le a sorozat új részével kapcsolatban...

A francia Jeux magazin érdekes infókat szállított le a sorozat új részével kapcsolatban...Reméljük a srácok nem megint viccelődnek (ugye már sikerült minket megszivatniuk a GTA NextGen-nel), de állításuk szerint az alant leírtakat a szintén francia UbiSoft is megerősítette.

A játék előreláthatólag 2006. márciusában érkezik PC, PS2, Xbox valamint Xbox 360 platformokra. Talán feltűnhet, hogy a felsorolt gépek között nincs jelen a várva-várt PlayStation 3: a pletykák szerint a Sony feláldozta a lopakodós-széria megjelenését az új konzolra, valami olyan szívességért, ami az ötödik résszel lesz kapcsolatos. Szépen haladunk előre, csak aztán jól süljön el a dolog és ne visszafelé...

Csöpögtek infók a játékmenettel kapcsolatban is: olyan helyszíneken fogunk majd megfordulni, mint Madrid, Rio de Janeiro, New York vagy Berlin. Új fícsőrként fog szerepelni a játékban például a motorcsónak- vagy hajóvezetés, de Sims módra Sammel is foglalkoznunk kell majd, így például ennünk és edzenünk kell.

UPDATE: Az IGN oldalán a következő egyszerű mondat jelent meg ma: "This rumor has since been debunked. Thanks to Jeux-France for the clear up."  Vagyis szó sincs azokról a tényekről, melyek fent voltak leírva - csupán megint a Jeux-France tréfáinak lettünk áldozatai...

5.
5.
Ca$h
Jujj... az jo sokara lesz annyi... Addigra mar az 5-tel fogunk nyomulni... :/
4.
4.
zoenn
Sajna én még a Chaos Theory-val sem játszottam, a demót kivéve. De ha úgy 4000 Huf lesz a boltban, bizti beruházok rá.
3.
3.
Ca$h
Hajjaj! Nehogy atmenjen a kedvenc sorozatom valami Simsbe, mert akkor szerintem sorozatos ritualis ongyilkossagoknak lehetunk majd szemtanui, vagy sorozatos rejtelyes gyilkossagokra az Ubisoft stabjan belul... ;)
2.
2.
fojesz
Ezek a hírek nagyon kezdetlegesek, így bármi lehet belőle. :/
1.
1.
badguy
enni és edzeni egy küldetés alatt? milyen változások elé néz mr. Fisher?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...