GDC 2012: Itt tart most a CryEngine 3

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 9.
  • Videó
Link másolása
Ahogy megígérte, a Crytek bemutatta a CryEngine 3 legfrissebb változatát, a Game Developers Conference-en levetített előzetesből nemcsak a fejlesztésekre derül fény, de azok a projektek is bemutatkoznak, amik a fejlesztőcég legutóbbi játékmotorját használják.

A GameTrailers jóvoltából 6 percen keresztül csodálhatjuk a CryEngine 3 GDC-s promóanyagait, a videóban láthatók a legújabb fejlesztések, és azok a játékok is, amik mostanában jelentek meg, vagy még jelenleg is készülnek, de a Crytek motorjára épülnek. Lesz benne Cabal 2, Sniper 2, de előkerül a srácok új közösségi platformja, a GFACE és mobilos játéka, a Fibble is.

És persze a Warface-ről se feledkezzünk meg! A free-to-play multis FPS idén a nyugati piacokon is megjelenik, ráadásul hamarosan a bétateszt is kezdetét veszi - a próbalehetőségre a hivatalos honlapon tudtok jelentkezni. A játékról egy új előzetes is érkezett, ez a gameplay jelenetek mellett a választható kasztokat is bemutatja. Köszi, a.fenybenjaro!

15.
15.
dav2879
#9: Már megjelent vazze, ez a Call of Duty Modern Warfare 3 japán neve, mint ahogy a Resident Evil sorozatot is Japánban Bio Hazard néven adják! :D
14.
14.
dav2879
Egy a poén hogy nem tud többet a crysis 1 nél maximum csiszoltak azon, mire megjelenkik játék ezzel a motorral már ki is öregedett, a tesselationon kívűl nem láttam benne olyasmit amitől szebb lenne az agyon finomított fény árnyékokok meg nem igazán vesznek le a lábamról, nem szólva hogy a frostbite2 motor is majdhogynem így néz ki és az már egy teljes értékű játékot is hozott(battlefield 3) és ezerrel nyomulok vele. A játék élmény szempontjából a teljes valós fizika/rombolhataó terep és egyéb kreatív megoldások a lényeg, magasról teszek rá hogy pl.: a vízpárát a vízesésénél a cry engine 3xszámoltatja a szerencsétlen videókártyával agyon terhelve azt ha egy ugyanezt meg lehet oldani 2dimenziós animált textúrával minimális vga terheléssel és hasonlóan látványos eredménnyel, ezért is szavazok az unreal enginre mert ott pontosan arra mentek a fejlesztők.
13.
13.
alexcargooo
#11: igen ezt én is gondoltam...remélem azért nem lesz olyan pofátlan megoldás mint a battlefield play4free-ben.ott max egy fegyvered lehetett (ami véglegesen a tiéd is marad)
12.
12.
kivenoko
#7: Igen :D De az se semmi, hogy 0:48-nál kirakja a lézeres aknát a homokba ami sárga, az akna fekete és hárman is beleszaladnak nyíl egyenesen :D Azon kacagtam egyet. Ki ilyen hülye? :DDDD De amúgy nem lesz rossz... csak kellene hozzá 1 jobb vas...
11.
11.
DzsungelCsirke
#10: Névileg igen. Tulajdonképpen? Free to pay...
(Azaz mikrotranzakciós, és minden jobb fegyverért fizetned kell majd előreláthatólag. Vagy szimplán csak 50x annyit játszani egy fegyverért ha nem vagy prémium/gold member)
10.
10.
alexcargooo
most ez komoly hogy free??:D
9.
9.
leszter
Mikor jeleneki meg ez a Warface?
8.
8.
Hubert Cumberdale
#7: Nem sok köze lesz a BF-hez a 4 kaszton kívül.

http://www.youtube.com/watch?v=Yy3Ppjpg7Ng&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=rW9tK5axhs8&feature=related

7.
7.
elite_hun
Ez a warfare nagyon a battlefield-re hajaz. AM csak szerintem volt röhejes az az élesztés 1:00 körül? XD
6.
6.
crytek
Pff Nexuiz fos aztán ide való egy tech bemutatóba. Kb leggyengébb Cryengine-es cucc.
5.
5.
Hubert Cumberdale
Valaki nem tudja, hogy a warface-ben is ilyen hülye perkrendszer lesz meg szintlépős fegyverfeloldós hülyeség, mint ami most a divat? Mert akkor felejtős.
3.
3.
#2: Az EA nem fejlesztő, hanem kiadó és történetesen a Cryteknek is ők a partnerük. Szóval akár tekinthetjük ezt is "EA által fejlesztett..." terméknek is :)
2.
2.
Daniee
Végre nem egy EA által fejlesztett agyon butított, szinte már élvezhetetlen free to play fps kerül a piacra, köszönet érte az illetékes személyeknek!
1.
1.
gucho
nekem ez a motor tetszik a legjobban, már a Crysis 2-ben is nagyon tetszett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...