Warface PC, X360

A Crytek kijevi stúdiójának legújabb alkotása, amely a Far Cry és a Crysis világától önálló produktum.

Warface - máris egymillió játékos a Switchen

A már hétéves, co-op akcióra kihegyezett Warface egy hónapja jelent meg Nintendo Switchen, azóta pedig elérte az egymillió játékost. A népszerűségének az is kedvez, hogy a Switch nem bővelkedik FPS-ekben.

Switchre látogat a Warface

Ha a Nintendo eShop drága kínálatában próbálsz ingyenes tartalmak után kutakodni, akkor van egy jó hírünk a számodra! Végre a Nintendo konzolján is elrajtolt a Crytek free-to-play címe, melyet a mai naptól már tölthetünk is.

Kilépett a Crytektől a Warface-csapat

A free-to-play shooter mögött álló brigád bejelentette, hogy kiszakadnak a Crytekből, és megalapítják saját stúdiójukat Blackwood Games néven. A brigád továbbra is a Warface-en dolgozik majd.

Xbox One-ra és PS4-re is jön a Warface

A Crytek free-to-play lövöldéje végül cross-gen cím lesz, a kiadó bejelentette, hogy idén augusztusban PS4-re és Xbox One-ra is befut a Warface. Nem csak PvP vár ránk, hanem single kihívások és kooperatív móka is.

Kriptovalutával fizetne a Crytek a játékosoknak

Egy startup közreműködésével saját kriptovalutát hoz létre a Crytek. A Crycash-nek fényes jövőt jósolnak, kezdetben azonban a Warface-ben vetik be, ahol ezzel fognak fizetni a játékosoknak.

Elstartolt a Warface Battle Royale módja

A Crytek ígéretének megfelelően élesedett a Warface Battle Royale módja, amely csak korlátozott ideig áll a játékosok rendelkezésére. A tesztidőszak alatt a készítők várják a visszajelzéseket, és ezek alapján tökéletesítik a mókát.

Battle Royale módot kap a Warface is

A PUBG által keltett hullámok a Crytek free-to-play shooterét is elérték, így hamarosan a Warface-t is felvértezik a Battle Royale móddal. A pontos részletek még nem ismertek, de már láthatunk egy képet az új pályáról.

Újabb 15 dolgozótól vált meg a Crytek

Folytatódik a Crytek körüli bizonytalanság. Ezúttal a korábban a Warface-en dolgozó tizenöt alkalmazottól vált meg a német cég frankfurti központja. Vajon sikerül megoldania a csapatnak a pénzügyi gondokat?

Hivatalos: eladta a Crytek a Warface-t

Hivatalosan is megerősítették a korábbi pletykákat, a Crytek orosz partnerénél landolt a Warface. A fejlesztést továbbra is a fejlesztőcég kijevi stúdiója végzi, ám nem lehet kizárni, hogy leépítések lesznek a csapatnál.

Warface - ennyi volt az Xbox 360-asoknak

A Crytek bejelentette, hogy lelövi a Warface Xbox 360-as változatát, ami ugye azért is meglepő, mert a free-to-play FPS csak áprilisban rajtolt el a konzolon. Új játékosokat már nem is fogad a program.