GDC 2012: Remekül fest a War of the Roses

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 9.
  • Videó
A War of the Roses című online akciójátékról a tavalyi GamesComon hallottunk utoljára, a Paradox most a Game Developers Conference-en vette elő újra az anyagot. A játékból egy új gameplay trailer látott napvilágot, ez alapján vérbeli történelmi játékot kapunk, a lehető legnaturalistább ábrázolásmóddal.

A War of the Roses - minő meglepetés - a Rózsák Háborúját dolgozza fel egy multiplayer-orientált akciójáték keretében. Ahogy az kell, az anyag dúskál majd a szerepjátékos elemekben, a fejlődést képességfák egészítik ki, továbbá hatvan különböző - jórészt közelharci - fegyver közül válogathatunk majd, hogy a saját szájízünk szerint válasszuk ki a taktikánkat. Az anyag az idei év harmadik negyedében landol a boltok polcain, kizárólag PC-n lesz elérhető. Köszi, Kupo!

10.
profail
http://waroftherosesgame.com/
9.
profail
Hali, profail vagyok IG klántag (Warband klán, a War of the Roses pre-alpha és alpha tesztelőcsapatának és trailer készítésében segédkező tagja). Mivel játszottam már a játékkal, leírok róla pár infót, amit szabad. Előszöris (sajnos vagy nem sajnos) a négy ütés irányon kívül semmi közös nincs ez és a Mount&Blade Warband között. A játék teljesen más. Az ancimációk és a fizika miatt nehezebb lesz átszokni erre (csaknem 2 és fél warband után). A multi rendszerét inkább a modernebb CoD és BF játékokhoz kell hasonlítani az XP szerzés és perk-rendszerek miatt. Továbbá számos hasonló elemeket is tartalmaz (például HP regeneráció stb.).

Aki többet szeretne megtudni, az regisztráljon erre a "félhivatalos" fanfórumra, ahová hamarosan megjelenítem a játék teljes FAQ (GYIK) fordítását.

Üdv, ~profail
8.
Mortician
#7: "Az anyag az idei év harmadik negyedében landol a boltok polcain, kizárólag PC-n lesz elérhető."

Gz.
7.
MaximumGame
Konzol videó látszik a Grafikán meg hogy 720p vidik mind konzolosok :D
6.
Garfartix
Ne legyen igazatok, és legyen más mint a Mount and Blade. Sajnos a videó alapján a közelharc ugyanúgy lesz, mint ott, hogy négy irányba lehet ütni, és ez elszomorító, M&B-be is tele van a hadnemondjammim azzal, hogy mindenki alabárddal jön és más se csinál csak csapkod, nem is védekezik.
5.
Krumpli
Az ötlet hogy ebből Multiplayer játékot csináljanak és ezekkel a fegyverekkel essünk egymásnak, na az nagyon bejövős na meg ahogy kinéz, egyébként tényleg kicsit Mount and Blade szaga van :)
4.
Matt8888
Hű ez tényleg nem semmi.
3.
watto
Egy az egyben Mount & Blade egy kis ráncfelvarrás után :)
2.
pjoco
1.
Senshi
Na ehhez hasonlót is rég láttam. Kíváncsian várom a fejleményeket majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...