War of the Roses PC

A Rózsák Háborúját dolgozza fel a Fatshark legújabb, multiplayer-orientált akciójátéka.
1431604839

Paradox-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb akcióval kedveskedik a Humble Bundle, melyben ezúttal a Paradox Interactive játékait vehetjük meg kedvezményes áron. Természetesen a befizetett összeget ezúttal is jótékonykodásra fordíthatjuk.
1349113705

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.
1347794604

Rendszeres frissítést kap a War of the Roses

Még a GDC alatt számoltunk be először a Rózsák Háborúját feldolgozó War of the Rosesról, ami alapvetően egy közelhacra épülő akciójáték lesz, néhány taktikai elemmel fűszerezve. Most a fejlesztők elmondták, a játék jó befektetés lesz, mert a szuszt is kifrissítik belőle megjelenés után.
1331309209

GDC 2012: Remekül fest a War of the Roses

A War of the Roses című online akciójátékról a tavalyi GamesComon hallottunk utoljára, a Paradox most a Game Developers Conference-en vette elő újra az anyagot. A játékból egy új gameplay trailer látott napvilágot, ez alapján vérbeli történelmi játékot kapunk, a lehető legnaturalistább ábrázolásmóddal.
1313746077

GC 2011: Bemutatkozik a War of the Roses

Bemutatkozott a Paradox Interactive legújabb játéka, a kiadó még májusban kotyogta el, hogy új címen dolgozik. A War of the Roses a Rózsák Háborúját eleveníti fel, méghozzá egy multiplayer-orientált akciójáték keretein belül - puskapor lesz, de a főszerepet a közelharc kapja.