Megvan a Tribes: Ascend megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tribes-széria valaha sokkal nagyobb érdeklődést váltott ki a lövöldözős játékok kedvelőitől, jetpackek segítségével bolondították meg az Unreal Tournamentre hajazó játékmenetet. Az új eljövetel ezúttal a free-to-play szellemben készülő Tribes: Ascend lesz.

A Hi-Rez leközölte a Tribes: Ascend megjelenési dátumát. A free-to-play online shooter április 12-én jelenik meg. A bétateszt február végén vette kezdetét, komolyabb hiányosságokat nem fedeztek fel benne, így már a jövő hónapban napvilágot láthat. A bétára bárki jelentkezhet, hiszen nem szükséges hozzá kód, simán ellátogatsz a hivatalos oldalra és letöltöd a klienst. A cég következő nagy dobása, melyre teljes erőbedobással tud figyelni, a Tribes Universe MMO lesz. Kíváncsi vagy az Ascendre? Csekkold a friss trailereket!

12.
12.
Ez nagyon jó lesz! :D Mid-air Melee :D:D kurvanagy! :D
11.
11.
Optimus Prime
#10: Nem, én játszottam a bétával: hatalmas zöld völgy, éjszaka, két hold az égen, csillagok és vagy 50 játékos lőtte magát. Disc launcherrel esélyem nem volt bárkit eltalálni. :D
10.
10.
markoci555
nekem túl gyors a játékmenet, vagy felgyorsították a videót? Ha nem akkor inkább maradok ut-nél
9.
9.
Nebuloid
#8: Hahaha! --> "static noob"-on én is röhögtem! :D
8.
8.
Optimus Prime
#6: Remélem poén, mert elég gyatra, ha ilyen fantáziaszegények még előzetesek terén is. Egyébként nem lehet ugyanaz a cég, mert itt in-game az egész.
Nekem egyébként a Section 8 jut róla az eszembe. A környezet, a színek, a páncélok. A második videóban mindenki kiszúrta a "static noob" feliratot? :)
7.
7.
Gabesz 17
#3: Nem hinném, hogy Halo koppintás, mert ha jól tudom ennek az első része hamarabb jelent meg mint a Halo-é. Mindenesetre nekem bejön, főleg, hogy ingyenes. :)
6.
6.
bence51
#1: Ne haragudj de buta vagy ha azt hiszed véletlenül hasonlít vagy éppenséggel ugyanaz a cég csinálta a trailert és úgy gondolták 'háá felhasználjuk ugyanaazt kiveszi észre' XDXDXD nyilván egy utalás...méghozzá vicces fajtából szerintem nagyon ötletes :D
5.
5.
wolfwarrior
Bocs de engem egyátalán nem a halo-ra emlékeztet sokkal intenzivebb és gyorsabb a játék(1. szabály ha megálsz megölnek)igaz hasonlít a kettő de a terraria is hasonlít a minecraft-ra mégis megfér a kettő.
4.
4.
lalu5
A Halo az nekem is az eszembe jutott. Lehet, hogy igazad van, csak kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak róla.
1.
1.
lalu5
Ez a trailer nagyon hasonlít a dead island trailerére, ahogy mind a kettőben a szemét mutatják először, és onnan távolodnak. És a visszafelé játszás, mintha visszapörgetnék az időt teljesen ugyan az. Lehet, hogy ugyanaz a cég gyártotta mind a kettőt, de szerintem akkor sem kellet volna ilyen hasonlónak lennie.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...