Tribes: Ascend PC, X360

Ingyenes MMOFPS a Hi-Rez Studios csapatától PC-re és Xbox 360-ra.
1700834400

Új Tribes-játék a láthatáron, már befutottak az első képek is

A pontos címét ugyan még nem ismerjük, az első képek azonban már világot láttak az új Tribes-játékból. A látszólag a Tribes: Ascendre hasonlító új lövölde a nemrég alakult Prophecy Games műhelyéből érkezik.
1446220829

Az összes Tribes-játék ingyenes lett

Húszéves a Tribes-sorozat, ennek apropóján a fejlesztő Hi-Rez Studios az összes részt ingyenesen letölthetővé tette. Soha rosszabb ajánlatot, az Ascend még manapság is az egyik legjobb multis FPS.
1334145600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A húsvét miatt kicsit megcsúszva, de összeraktuk az e heti játékmegjelenési listát, és természetesen az aktuális filmpremierekről sem feledkeztünk el. Persze az sem lett volna túl nagy probléma, ha éppen kihagyjuk a rovatot, túl sok újdonsággal ugyanis nem számolhatunk a napokban.
1332846007

Tribes: Ascend - traileren a lopakodás

Az ingyenesen játszható multis lövölde, a Tribes: Ascend hamarosan újabb frissítést kap, melyben lehetőségünk lesz új kütyüket és egyéb finomságokat bevetni a cél érdekében. Főleg a sunnyogásban vesszük hasznukat, s ezzel az eddig ismert játékmechanika is némileg megváltozik.
1331373606

Megvan a Tribes: Ascend megjelenési dátuma

A Tribes-széria valaha sokkal nagyobb érdeklődést váltott ki a lövöldözős játékok kedvelőitől, jetpackek segítségével bolondították meg az Unreal Tournamentre hajazó játékmenetet. Az új eljövetel ezúttal a free-to-play szellemben készülő Tribes: Ascend lesz.
1312181086

Free-to-play játékok jöhetnek az Xbox Live-ra

A Hi-Rez Studios elnöke, Todd Harris meg van győződve arról, hogy a közeljövőben elkerülhetetlen lesz az a tendencia, hogy ingyenesen játszható online játékok jelenjenek meg Xbox Live-ra. A redmondiak állítólag már azon szorgoskodnak, hogy lazítsanak a rendszer szigorú szabályain.
1309269630

Ingyenes shooter lesz a Tribes: Ascend

A kultikus multiplayer FPS-széria valaha szebb napokat is megélt már, amivel évekkel ezelőtt kiemelkedett (pl. a jetpackes repkedés) már nem számítanak olyan húdenagy extráknak a felhígult mezőnyben. Érezték is a friss epizód fejlesztői, hogy a sikerhez ingyenessé kell tenniük a Tribes: Ascendet.