GDC 2012: Videón a CryEngine 3 új arca

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 12.
  • Videó
Link másolása
Habár a héten már láthattunk képsorokat arról, hogy hol tart most a CryEngine 3, a legfrissebb techdemóban viszont a motor jövőjét mutatja be nekünk a német brigád. Figyelem, ez már a következő generációs hardverekre lesz optimalizálva, szóval várnunk kell egy ideig a bevezetésére.

A GDC-n mutatta be a Crytek, hogy miként képzeli el a vizualitás jövőjét saját fejlesztésű motorjával. Csakhogy néhány fícsört említsünk: karakterárnyékolás, különböző tesszellációk, valós idejű tükröződés, továbbfejlesztett részecskeeffektek, fényeffektek és sok más földi jó került a kalapba. Ami pedig a grafika mögött van, az a dinamikus AI-navigáció. Aki szert tesz a cég engine-jére, biztosra veheti, hogy technológiai téren nem eshet csorba a termékén.

21.
21.
Darox
#20: Ha azt elérik akkor valószínűleg egyre több lesz a valóságtól elrugaszkodó grafikai világgal megáldott a játék. Szépen elkezdik majd egy részüket vissza butítani hogy "retrósak" legyenek.
20.
20.
Normod
Jó pár év mulva azt fogja okozni a problémát hogy a grafika teljesen ugyan ojan lesz mint a valo környezet vagy mi emberek.Ijesztő lessz játszani a Cal of duty-val vagy az Assasins creed-el.
19.
19.
Normod
Ez BRUTÁLIS BRUTÁLIS!!!!!!!!:DDD
18.
18.
Hubert Cumberdale
#17: Azért az elég durva túlzás, hogy az alan wake néz így ki.. Nagyon messze van az ettől. Nem is értem.. Vakok az emberek? Vagy csak ilyen ritkán vagytok "nem gép előtti" üzemmódban, hogy ne tudjátok, hogy milyen a valósághű?
17.
17.
goblinfing
Csak én szerintem nem szép ez? A takarónak vagy mi volt az annak a fizikája jó volt de a grafika hát Alan Wake is kb ilyen és már vagy 2 éves..
16.
16.
NECROMORPH
Hát azért a KILLZONE 2 elsõ negyed órája sem kutyaszar...pedig az már nem mai játék.
15.
15.
metercsiken
Reméljük minden téren fejlődni tudnak majd!
Én optimista vagyok, ezért szerintem jó kis játékokkal fogunk majd találkozni! : )
14.
14.
kharami
Az oké, hogy a crysis 2 dx 9 ben is szépnek volt mondható, de dx 11 ben tesszalációval már szaggatott pint a pcsa, nem éppen gyenge gépen! Remélem dx 11 ben is tovább optimalizálják!
13.
13.
Hubert Cumberdale
12.
12.
randall13
Szép meg minden, csak 8 ilyen arctól befagy mindenkinek a gépe. A legócskább motorokkal is lehet ilyen videókat csinálni. Kíváncsi vagyok hogy ezt hány órán keresztül renderelték, merthogy ilyen ingame látványra nem mostanában számíthatunk.
11.
11.
#6: http://modzone.web4.hu/cikk/tesszellacio-hogy-ne-csak-beszeljunk-rola
10.
10.
Raatkainen
Jajj, a grafika...másra is kéne gyúrni nem csak ezt helyezni mindenek fölé. Amúgy tényleg fantasztikus, miket tudnak már megvalósítani a számítógépes grafika terén.
9.
9.
gucho
nekem ez a kedvenc motorom, csak azt sajnálom, hogy a Crytek-es srácok így elhagyták a Crysis 2-őt :-(
8.
8.
Csabb
#6: 0:51 és 0:58 között a leglátványosabb - végülis arról van szó, hogy eddig a textúra árnyékolásával "átvertek", alacsonyabb poligonszámú tárgyak tűntek részletesnek - amíg közel nem mentél ezekhez a tárgyakhoz. Itt viszont már valóban a modell ennyivel részletesebb (több poligon).

Még egyszerűbben : dudorodik, vázz.
7.
7.
crytek
http://www.vg247.com/2012/03/12/crytek-to-announce-absolutely-fantastic-new-project-in-april/

Remélem valami ütős cucc lesz!
6.
6.
alexcargooo
egyetértek a többiekkel, szerintem is az emberi arc lett a legjobb.(valaki megmondaná mi az a tesszelláció?XD)
5.
5.
Scoo
Szép. Nekem is az emberi arc tetszett a legjobban.
3.
3.
lackosor6
Hát a 2D-s vízesés/vízfüggöny még mindig botrányosan néz ki, a dx11-es köveket meg már ismerjük...Az emberi arc viszont brutális! Már csak egy valamire való játékot kellene kiadniuk az új motorral és összehozni végre egy normális sérülésmodellt! (am a crysis2-ben már egész jó volt)
2.
2.
mdr88
a Crytek-es srácok tudnak az biztos :)
1.
1.
Yanez
Hát ez valami eszméletlen!És még nincs is nextgen,ergo ez csak a kezdőlépés,tehát ennél akkor még faszább dolgok lesznek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...