Mit rejt az új Ghost Recon Signature kiadása?

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 14.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft új kedvcsinálóval promózza a Ghost Recon: Future Solider Signature kiadását: az előrendelőknek szánt változat számos nyalánkságot rejt azok számára, akik jó előre bizalmat szavaznak a Szellemeknek és persze a kiadó-fejlesztőcégnek, hogy az ezúttal is minőségi anyaggal lep meg minket.

A Ghost Recon: Future Solider május 24-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, lesz PC-s verzió is, ez viszont valamivel később teszi majd tiszteletét - bővebb részletekre valószínűleg a konzolos premier után számíthatunk. Azok, akik előrendelik a játékot, a Signature Editiont is magukévá tehetik, ezen keresztül több spéci fegyver, skin és egy kooperatív pálya is a rajongóké lehet. Csekkoljátok az új trailert, amit ampeeer és dave280 is beküldött. Köszönjük!

9.
9.
shatterhand
#7: van még 2hónap ,hogy megtudjunk mindent
addig kár ezen lovagolni
8.
8.
metercsiken
Előre ugyan én nem rendelem meg, de tökéletesen elégedett leszek majd a "sima" változattal is!
Amint meglesz. : )
7.
7.
ptmilan
Szóval jól értem? Ha előrendelem pl. most a sima, natúr verziót, akkor megkapom hozzá ezeket a pluszokat, vagy majd lesz egy amolyan "Limited Edition" verzió is? Úgy értem, hogy meg lehet rendelni a sima verziót is pluszok nélkül, vagy a Signature Edition-t pluszokkal együtt?
6.
6.
Hubert Cumberdale
#5: Szerintem meg a nézet semmin nem változtat. Sem a taktikai játékmeneten, sem azon, hogy milyen a játék, Nekem igazából mindegy, mindkettőnek megvan a maga varázsa.
2.
2.
shatterhand
ebből az exkluzív map ami ér vmit
1.
1.
Falcon
Már régen meggyőzött a játék hogy helye van a gyüjteményemben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...