Star Wars őrület novemberben!

  • Írta: Shifty
  • 2005. július 26.
  • Cooltúra
Link másolása
November elsején kerül a boltokba a Sith-ek bosszúja dvd-je valamint a Battlefront II!

Május 19-én került sor az utolsó Star Wars rész bemutatására, amivel így az utolsó képkocka a helyére került. A nyár egyik nagy nyító filmjeként hatalmas sikereket ért el a Sith-ek bosszúja, ami  sorra döntötte meg a bevételi rekordokat.

Előzetes információk szerint csak december magasságában vehettük volna a kezünk közé Lucas harmadik epiódjának dvd-jét, de szerencsére mindezt már november 1-jén megtehetjük majd-állítja a Comingsoon.net-. Pontosabban tehetik mindazok, akik az USA-ban vagy Kanadában tengetik mindennapjaikat. Itthoni megjelenésének időpontjáról egyelőre semmit nem tudni, de amint megtudunk valami érdemlegeset, azonnal közöljük.

Két lemezen fog terpeszkedni a drága, az egyiken természetesen maga a film, míg a másikon egy raklapra való dokumentum film, werkfilm, interjúk és a Battlefront II két pályás játszható demója valamint számos nyalánkság, ami miatt kötelező, hogy polcunkon foglalja el majd méltó helyét a dvd.

Ezzel egyidőben a LucasArts hivatalosan is bejelentette, hogy ugyenezen napon érkezk a Battlefront második része is minden platformra. Állunk elébe!

2.
2.
Avium
azoknak bovulni fog a gyujtemenye a most kiadando cuccokkal :D
1.
1.
Ca$h
A DVD megjelenese itthon egeszen pontosan november 15.-e. Ememellett valoszinuleg kijon meg az elso harom resz diszdobozban, majd nem sokkal kesobb a hat resz egyutt es elvileg terveznek olyan kiadasokat, amikben benne lesz minden kivagott jelenet... ugyanis kevesen tudjak, de meg a klasszikus sorozatbol is rengeteg jelenetet kivagtak, ami meg a special edition-ben sincsen benne! Szoval el leszunk latva rendesen a kerdes mar csak az, hogy azok mit csinaljanak, akiknek megvan a kalsszikus trilogia diszdobozban es az elso kettos is... peldaul en... :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...