Star Wars: Battlefront II

"Kezünkbe venni a lézerpisztolyt, berontani a tömegbe és lepuffogtatni a lázadó kutyákat. Ez a fajta játék várható a második résztől is, aminek alapjai az első részre épülnek..."

Dupla XP-kampány a Star Wars: Battlefront II-ben

Az Electronic Arts tulajdonában álló svéd DICE szolgáltatja az élő példát arra, hogy ami nem öl meg, az XP-t ad. A javasolt karantén idejére megnövelte a játékban szerzett tapasztalati pontok szorzóját.

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

Battlefront II - a Han Solo-szezon még nem ért véget

A múlt hónapban startolt el a Star Wars: Battlefront II Han Solo témájú szezonja, ami két hónapig tart. Az első etapon már túl vagyunk, de mi vár ránk júniusban? A DICE most egy trailer mellett elárulta.

Hivatalos frissítést kapott az eredeti Battlefront II

Tizenkét évvel a megjelenése után hivatalos javítás érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz. A tapasz elég kicsi, csak néhány kisebb hibát orvosol, és a lobby-funkciók is finomodtak. Itt igazából a gesztus számít.

Újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel

Habár az új generációs Star War: Battlefront II premierje már a kanyarban van, a Disney-t ez nem tántorította el attól, hogy kedveskedjen egy kicsit az eredeti játékok rajongóinak: újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel!

A legemlékezetesebb Star Wars-játékok

Tucatnyi Star Wars-adaptáció tündököl a galaxis messzi-messzi zugaiban, ha az összest felsorolnánk, egy hétig csak ilyen cikkeket kellene írnunk. Így mindössze a legemlékezetesebb játékokat vettük górcső alá.

Frissítve: Itt a Star Wars Humble Bundle

Ismét nagyot gurított a Humble Bundle csapata, ezúttal kilenc Star Wars-játékra csaphatsz le nagyon baráti áron, a pénzedet pedig szokás szerint jótékonysági célra is fordíthatod.

Több EA-játék online multija is leáll

Noha azt megszoktuk már, hogy az Electronic Arts évről évre bejelenti, mely játékainak lövi le a szervereit érdeklődés hiányában, ezúttal másról van szó: a GameSpy leállása miatt lesz kénytelen nyugdíjazni több címet is.

Látnivalók a Star Wars: Battlefront Online-ból

A Star Wars: Battlefront Online-ról 2010-ben hallhattunk utoljára, és mint kiderült, a hír nem volt kacsa, legalábbis a jelenlegi concept artok azt bizonyítják, hogy a projekt valóban létezett.

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)