Friss látnivalókon a Babel Rising

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 15.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a From Dust után új istenszimulátoron dolgozik a Ubisoft, a franciák most egy iPhone-ra már megjelent anyagot ültetnek át PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, amiben azt kell megakadályoznunk a lehető legváltozatosabb módon, hogy az emberek megépítsék Bábel tornyát.

A bábeli torony történetét ismerjük, mi is hosszabban írtunk róla, mikor a Babel Rising bejelentésével foglalkoztunk - tudjuk, hogy kis erőfeszítéssel mennyire jópofa arcade címet lehet kihozni egy ilyen sztoriból. A Babel Rising alapötlete tetszik is nekünk: a cél az, hogy Istent játszva tűzzel, vízzel, széllel és villámokkal megakadályozzuk, hogy az emberek megépítsék Bábel tornyát.

A tornyot különböző történelmi korszakokban pusztíthatjuk 15 pályán és 4 játékmódon keresztül, a felhozatalban kompetitív és kooperatív multiplayer is szerepel. A dolgunk persze nem lesz egyszerű: a papok megvédik a munkásokat a varázslatoktól, a különféle emelvények segítségével pedig gyorsabban halad a munka, mintha a jóembereknek gyalog kellene felcipelniük a köveket a folyamatosan épülő torony tetejére.

A játék Kinecttel és Move-val is irányítható lesz, a megjelenése pedig tavasszal, letölthető formában várható az XBLA-en és a PSN-en. A minap új látnivalókat kaptunk az anyagból - köszi, giga321!

1.
1.
giga321
A végén ott van hogy PC-n is megjelenik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...