Babel Rising PC, PS3, X360

Ötletes istenszimulátor a Ubisoft tolmácsolásában - Kinecttel és Move-val is irányítható!
1339592400

Itt a Babel Rising launch trailere

Mától tölthető le a Ubisoft "legújabb" istenszimulátora, a Babel Rising - idézőjelben, mert a cím valójában egy iPhone-os játék átirata, ami persze mit sem von le az értékéből. Az anyagban Istenként kell helyreraknunk a babiloniakat, meg kell akadályoznunk, hogy megépíthessék híres tornyukat.
1339438745

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl sok érdekes meglepetésre ne számítsunk a héten, elkezdődött a nyár, az uborkaszezon, most már csak abban bízhatunk, hogy a letöltőhálózatokon akad egy-két gyöngyszem. Aki nagyon akar, persze most is talál a fogára való programot (igen, mindig ezt mondjuk...), lássuk a felhozatalt!
1331818200

Friss látnivalókon a Babel Rising

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a From Dust után új istenszimulátoron dolgozik a Ubisoft, a franciák most egy iPhone-ra már megjelent anyagot ültetnek át PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, amiben azt kell megakadályoznunk a lehető legváltozatosabb módon, hogy az emberek megépítsék Bábel tornyát.
1319810400

Babel Rising - itt tényleg te vagy az Isten

Ötletes istenszimulátoron dolgozik a Mando Productions a Ubisoft támogatásával: a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő arcade játékban azt kell megakadályoznunk, hogy a derék nép megépítse Bábel tornyát - természetesen minden eszközt megkapunk, a villámlást, az özönvizet és a tűzvészt is.