A Bosszúállókkal erősít a Marvel Pinball

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem igazán szoktunk flipperekkel foglalkozni, de ha már a budapesti Zen Studios mesteri szinten űzi ezt a műfajt, ráadásul a Marvelnek is köze van a legújabb projektjéhez, akkor megér nekünk egy anyagot. A magyar srácok a Marvel Pinball játékukat bővítik hamarosan, részben a Bosszúállók mozi apropóján is.

A Marvel Pinball ismerős lehet a flipper-fanatikusoknak, a játék számos platformon tiszteletét tette az elmúlt évben, hónapokban. A magyar illetőségű Zen Studios Xbox 360-on a Pinball FX 2 kiegészítőjeként jelentette meg az anyagot, PlayStation 3-on pedig önálló játékként debütált a program - most ezekhez a változatokhoz érkezik az új DLC, ami immár PlayStation Vitán beszerezhető lesz.

A Marvel Pinball: Avengers Chronicles tavasszal jelenik meg, és négy új asztallal lepi meg a rajongókat, és ahogy az a látnivalókból is kitűnik, az újdonságok a korábbiaknál is több karakteranimációt, interakciót és hangzatos párbeszédet ígérnek. Az asztalok mindegyike önálló történetet mesél el, a leghangsúlyosabb szerepet a Bosszúállók kapják, hiszen az új anyag már a szintén tavasszal érkező mozifilmet is hivatott feldolgozni.

6.
6.
Gotham123
Nem hogy inkább csinálnának egy mínőségi Marvel játékot...
5.
5.
strike19
Egyébként én nagyon sajnálom ,hogy kihaltak a pinballok és játéktermek.
4.
4.
strike19
Szerencsére nekem a szomszéd utcába van egy kocsma úgy ha beugrok évente oda vagy 10szer mindig megetettem a Williams Pinballt.
3.
3.
gucho
létezik pc-re valami flipper, ami mostanában jelent meg?
2.
2.
Yanez
Megvan a játék és imádom,de a sok más game mellett nem gyakran jut időm rá.Azért az új asztalokat várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...