Marvel Pinball: Avengers Chronicles PS3, Vita, X360

Kiegészítőt kap a Marvel Pinball, a budapesti Zen Studios a Bosszúállók című film alapján készít adalékot a játékhoz.
1448888400

Ilyen lett volna a törölt Avengers-játék

Egy hosszabb videó és rengeteg információ érkezett arról az Avengers-játékról, ami még a THQ-nál készült. A kooperatív módra kihegyezett akciójáték drága projekt volt, nem véletlen, hogy feláldozta a pénzügyi problémákkal küszködő cég.
1425494940

Új előzetest kapott az Avengers: Age of Ultron

Megkapta a harmadik előzetesét is a Marvel soron következő mozija, az Avengers: Age of Ultron. A készítők egyre többet mutatnak a filmből, ezúttal is rengeteg az új jelenet a trailerben.
1421136260

Befutott az Avengers: Age of Ultron új előzetese

Megkapta a második előzetesét az év egyik, ha nem a legjobban várt képregényes filmje, az Avengers: Age of Ultron. Ezúttal egy több mint másfél perces darabot kaptunk, csekkoljátok!
1399212000

Csak akkor jöhet az új Avengers-játék, ha...

Ha a Marvel talál egy olyan fejlesztőcsapatot, amelyik kellően elhivatott a cím feldolgozása iránt. A képregényes cég le akar számolni a silány adaptációkkal, ezért nem is igazán erőlteti a nagygépes játékváltozatokat.
1367654438

Pinball FX2 - a jövő héten landol a Steamen

Hiánypótló, s nem mellesleg magyar alkotással bővül hamarosan a Steam játékfelhozatala. Az Xbox Live-on indult sikerszériát a Windows 8-felhasználók tavaly október óta élvezhették, most pedig mindenki más is.
1332000000

A Bosszúállókkal erősít a Marvel Pinball

Nem igazán szoktunk flipperekkel foglalkozni, de ha már a budapesti Zen Studios mesteri szinten űzi ezt a műfajt, ráadásul a Marvelnek is köze van a legújabb projektjéhez, akkor megér nekünk egy anyagot. A magyar srácok a Marvel Pinball játékukat bővítik hamarosan, részben a Bosszúállók mozi apropóján is.