Itt az Operation Raccoon City launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
A héten jelenik meg az új Resident Evil, persze nem olyan stílusban, mint amit eddig megszokhattunk. A csapatalapú lövöldözésé lesz a főszerep, miközben bejárjuk szinte egész Raccoon Cityt. A mai délelőtt a megjelenéshez csatolt előzetesekről szól - mi figyelmeztettünk!

A Resident Evil: Operation Raccoon City talán megfekszi a vérbeli rajongók gyomrát, a játékmenet pörgőssége elüt az eddig megszokott normáktól. Nem árt figyelembe venni, hogy egy kooperatív élményekkel kecsegtető mellékágról van szó, nem beszélve a kompetitív online lehetőségekről sem. Konzolokra március 23-án érkezik a játék, a holnap esti launch partin ott leszel? Köszönjük, giga321, renato999 és ampeeer!

19.
19.
ReNegAdE
#18: PSN-n felvehetlek coop-hoz?
18.
18.
killzone2
Srácok tolom ezerrel legalább 7 pontot ér az alkotás, bolondok azok a teszterek. A single nem valami iszonyatosan epic,de azért élvezetes, a multi meg fantasztikus. Nagyon jók a játékmódok és coopban tolni is fun! Nem bántam meg,hogy költöttem rá. Jó ideig el leszek vele! :D
A split screen coop viszont nagyon hiányzik. :(
Amúgy alap IA-val elég jó kihívás a játék. XD
17.
17.
xxxgamer4ever
#16: A csapattársadat lehetett állítgatni hogy agresszív nyomulós vagy folyton a hátad mögül puffogtató legyen e! Nem tudom, engem csak ritkán zavart...
Ez meg mivel nem jön PC-re nem szánok rá nagy misét. Megnézek pár gameplayt, ha sz@r akkor örülök hogy lemaradok, ha jó akkor meg sírok hogy adják ki PC-re és annyi!
16.
16.
Oliver S96
12. Ja, Sheva qrva idegesítő volt végig.. folyton elédmászkál, úgy gondolja hogy ő majd kézfogással üdvözli a láncfűrésszel hadonászó úriembert, netán megeteti utána kézből a krokodilokat.. nem egy egyszerű eset, ha most öt ilyen fog az ember mellett rohangálni, akkor brace yourselves, de én remélem hogy javítottak az AI-n..
viszont nekem tetszik ez a féle megközelítése is a RE-nek, akárhogy aggatják rá a L4D megnevezést, kíváncsian várom
15.
15.
ReNegAdE
#11: Ha esetleg coopban nyomnád PS3-on szívesen csatlakoznék!;)
14.
14.
Gotham123
Nagyon lehúzták,hogy lehet 4 pontot adni erre??? :SS
13.
13.
kebi90
Gondolkozok még rajta. A videó elég meggyőző, de a látszat csal néha :)
12.
12.
metercsiken
Jól fest, így trailer-en.
De én csak abban bízok, hogy ha már csapatban kell majd járkálni, és gyilkolászni, akkor azt nem úgy oldják majd meg, mint az 5. részben!
Nem tudom ki hogy volt vele, de engem csak hátráltatott a nőci, igaz nem játszottam vele sokat( inkább csak kipróbáltam ).
Így ez csak egy privát meglátás!
Remélem ez nem úgy lesz megoldva!?

11.
11.
p3ti
#6: Melléd állnék ha dobálnak kavicsokkal de nekem is tetszik :) És igen , tisztában vagyok vele hogy nem régi resi , játszottam az összes résszel , itt dekkolnak gamecubeon , ps1en , ps2őn , de én nyitott vagyok az ilyen fajta resident evilre is . Nekem beszerzős , úgy érzem a co-op modal lehet jól szórakozni :)
10.
10.
Giga0509
Jól lehúzták,mondtam én hogy szar lesz.
9.
9.
Yanez
#8: A tesztre én is befizetnék!Elő vele a cilinderből!
8.
8.
killzone2
Elég sok helyen van 5 pont körül a game az OP kés (és fegyverek), a gyors auto aim , a retard AI és a bugok miatt. (Na meg mert nem RE inkább L4D) Viszont sokaknak tetszett a multija, bár ott is sok az OP cucc. A kampányt olyan 4-5 órára mondták (mint a mostani gamek jó része), graf nem tetszett nekik mert olyan sötét van,hogy alig látszanak a textúrák. Nem tetszett sokszor nekik az automata fedezékbe bújás sem. De a legszebb,hogy egy coop gamet úgy teszteltek legtöbb helyen,hogy nem coopba tolták. Azért így egy kicsit lehúzás feelingje van. Érdekes néhány magazin adott rá 7 körüli értéket,mert mondjuk kipróbálták coopban is. Retardált nagy teszterek. És a kedvencem,hogy azon csodálkoztak,hogy a zombinál ha a mellét lövöd vagy a lábát akkor nem hal meg olyan gyorsan,mint a fejlövéstől. -_-"
Remélem itt a srácok a Gamekapocson valami normális tesztet is csinálnak,mert a külföldiek nagy része értékelhetetlen.
7.
7.
killzone2
#6: Én nekem is elég várós! Jó kis coop élmény lesz szerintem. A Resident Evil feliratot meg nem veszem észre majd. ;) Problem solved. (Ha Left 4 Dead vagy Kill all the mother**** lenne odaírva szerintem mindenki tolná ezerrel! :D)
6.
6.
ReNegAdE
Hát engem akár meg is lehet kövezni érte,de én nagyon várom!Tudom hogy ez már nem ugyan az a játék,mert én is a régi Resikbe szerettem bele,de ennek ellenére mégis várom!
5.
5.
hakydakillah
4. Ezzel így vannak a kritikusok, és a játékosok is. Jelenleg átlagban 5 pontnál tart, ami RE játéktól elég gyenge…
4.
4.
TEEBEEX360
Nekem ez még mindig nem tetszik. :/
3.
3.
DON GONDOCS
Legalább a zombik visszatérnek és Raccoon City-ben játszódik.
2.
2.
atesz89
Lelőtték a poént a videó végén!
1.
1.
drat576
ezektől a zenéktől a falra mászok..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...