Böngészőben is futtatható a Minecraft

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Szeretnéd kipróbálni Markus Alexej Persson, azaz Notch világsikerű játékát a saját böngésződben is? Köszönhetően az Xperia Play-re optimalizált androidos változatnak - mely Java-alapú -, egyszerű trükkel mozgásra bírhatod a Minecraftot szimpla webböngészőben is.

A Sony Mobile US annak érdekében, hogy az Xperia Play okostelefonokon is fusson a Minecraft, egyszerű, Java-ra írt portot hozott létre. Ezt mi magunk is mozgásra bírhatjuk egy egyszerű webböngésző használatával.

Először is látogassuk meg a cég Facebook-oldalát, majd a Minecraft gombot egyszerű "fogd és vidd" módszerrel húzzuk át a könyvjelzők/kedvencek közé. Ezek után az ikonra kattintva bármikor indíthatjuk a játékot. Nem hiszed? Próbáld ki! A bányászat szerelmeseinek még csak lájkolni sem kell a Sony oldalát.

Kicsit még instabil a port, de bőven a játszhatóság keretei között marad. Az Xperia Play-es változat egyébként Survival móddal is bővült - ennyivel tud többet a más platformokra írt verziókkal szemben.

6.
6.
zichary
milyen gombot kell beillleszteni?
5.
5.
joshsolman1993
Hát már péntek van ,de xboxra még se híre se hamva :/
4.
4.
wolfwarrior
Állítólag csütörtökön lesz ez 1.2.4-es update.(csak mondom)
3.
3.
joshsolman1993
2.
2.
dareal
mar nem csak playen erheto el, tabon es desin is szoktam tolni neha, talan 2 honapot volt play exkluziv
1.
1.
joshsolman1993
Ez végülis arra szolgál,hogyha még nem játszott vele valaki ott gyors kipróbálja ha tetszik akkor valószínűleg meg is veszi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...