Minecraft Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű, rendkívüli népszerűségnek örvendő "homokozós" játék.
Típus: Sandbox

Még mindig elképesztően népszerű a Minecraft

A Minecraft hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy még mindig elképesztően népszerű a játék, amiből csak az elmúlt fél évben több mint 20 millió példány talált gazdára.

Pokémont fejlesztettek a Minecraft-rajongók

A Nintendo valószínűleg nem igazán örül majd a Pokémon Cobalt & Amethyst megjelenésének, ez azonban ne tartson vissza benneteket: a Minecraftben felhúzott rajongói játékra muszáj vetnetek egy pillantást!

A Switchet se hagyja ki a Minecraft

A Minecraft-portokban utazó 4J Studios a hivatalos Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy a lassan minden létező platformon elérhető Minecraft természetesen a Nintendo új konzolját, a Switchet sem kerüli el.

Steve Carell lesz a Minecraft-film főszereplője?

Körvonalazódik a Minecraft-film csapata, így most már nem csak az ismert, ki rendezi a filmet és írja a forgatókönyvet, de az is, hogy Steve Carell is csatlakozik a 2019 májusára időzített projekthez.

Dátumot kapott a Minecraft-film

Bő két évet kell várnunk arra, hogy a Mojang sikerjátékából végre mozifilm szülessen. A Warner Bros. napra pontos premierdátumot osztott meg velünk - reméljük, a rajongók lelkesedése is kitart addig.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

100 millió példánynál jár a Minecraft

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Minecraft, a Mojang játékából mára több mint 100 millió példány talált gazdára. Egy vicces infografika segít nekünk értelmezni ezt a döbbenetes eredményt.

HWSW: 7 millió Minecraft-játékos adatait lopták el

Tájékoztatás viszont nem volt. Az egyedi szervereket üzemeltető Lifeboat, nem pedig a Mojang a hunyó. A Lifeboat szerverein játszóknak azonnal érdemes jelszót változtatni, ott is, ahol ugyanezt vagy hasonló jelszót használnak.

A Minecraftet is utolérte a VR-őrület

Habár csábító lehetőség lenne a Microsoft számára, nem láncolja a Minecraftet a HoloLenshez. Bejelentette ugyanis, hogy a Windows 10-es változat az Oculus Riftet is támogatni fogja.

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.