Minecraft Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű, rendkívüli népszerűségnek örvendő "homokozós" játék.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!

Brit toplista: a varázslók újra az élre törtek

A különböző akciók alaposan megbolygatták a dobozos eladások Top 10-es listáját a szigetországban, lássuk, hogy alakult a nyár utolsó hete az angoloknál!

Brit toplisa: nem volt kihívója az Armored Core VI-nak

Papíron ugyan az Immortals of Aveum labdába rúghatott volna, végül azonban a FromSoftware mechás akciójátéka toronymagasan tarolta a brit dobozos eladási listát.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

A régebbi Call of Duty-címek nagyon kelendőek voltak júliusban

Az előző havi angliai eladások adatai szerint a sorozat 2009-es és a 2012-es részei olyan játékokat utasítottak maguk mögé, mint a Hogwarts Legacy vagy a Minecraft.

Brit toplista: élen nyitott a Pikmin 4

A Nintendo Switch exkluzív címei rendszerint nagyot futnak a brit dobozos eladási listán, ez pedig nem volt másképp a Pikmin 4 esetében sem. Igaz, a héten nem is akadt más különösebb kihívója.

Augusztusban forgatják a Minecraft-filmet Jason Momoával

Régóta rebesgetik a Minecraft-film érkezését, most azonban eljött a pillanat! A kockavilágban játszódó mozifilm forgatása augusztusban, Új-Zélandon kezdődik meg, a főszereplő pedig Jason Momoa lesz.

Jövő hónapban érkezik a Minecraft: Trails and Tales Update

Ez a frissítés bambusz- és cseresznyefákat ad a játékhoz és egy új biom is bejárható lesz, a The Cherry Grove.

Brit toplista: sokaknál szaggatott a Star Wars Jedi: Survivor

Optimalizációs problémák ide vagy oda, a brit játékosok is rávetették magukat a következő nagy Star Wars-kalandra. Cal Kestis második rodeója azonban nem előzte be a nagy elődjét.

Brit toplista: élen a Dead Island 2

Három új játék került fel a listára, mindhárom rögtön az élre került, a lista többi résztvevője között nem volt nagy helyezkedés. Kérdés persze, hogy meddig tudja tartani a helyét a zombis játék.