Silent Hill HD Collection - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
A Silent Hill-fanok végre kifogástalan minőségben élvezhetik a Konami túlélőhorrorjának klasszikus második és harmadik részét, a héten lát napvilágot ugyanis a HD-gyűjtemény. A launch trailer hűen visszaadja azokat a pillanatokat, melyre még mindig borsódzó háttal emlékezünk.

James Sunderland a régóta halott feleségét keresi Silent Hillben. A bájos Heather sem bír magával, egyes egyedül vág neki a rémséges városi túrának. Két játékot kapunk a Silent Hill HD Collectionben, mely nagyfelbontású grafikával és újrakevert hangokkal tör utat a rajongók és az új játékosok szívéhez. A következő egy perc iszonyú hangulatos, és nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmaz. A gyűjtemény március 29-én landol Xbox 360-on és PS3-on. A PC-sek kimaradnak a mókából, igaz ők már évek óta magyar szinkronnal élvezhetik a második részt.

9.
9.
MoRT2195
0:47 után: "available january 24TH, 2012" heh, kicsit égés :D
8.
8.
Raatkainen
Attól a hangtól az elején mindig kiráz a hideg. A 3. rész megvan és máig nem játszottam ki. De azért megtartom.
7.
7.
p3ti
#4: http://www.ps3trophies.org/game/silent-hill-2-hd/trophies/

Itt vannak a trophyk hozzá , most már minden játéknak van trophy támogatása , csak az ős régieknek nincsen
6.
6.
p3ti
Ah már a zene is hozza a régi feelinget . Nagyon sokat nyomtuk a régi részeket , de egyedül sosem volt merszem hosszú időre leülni elé :S
4.
4.
BloodyDeath
Ez már döfi. Nem játszottam velük anno, valahogy nem tudott lekötni, de már régóta áhítozom utánuk, hogy még egyszer neki álljak, hát ha jobb belátásra térít. XD
Gondolom lesz hozzá trophy támogatás is nem de bár?
3.
3.
daenath
Kar hogy az elso reszt nem csinaltak meg :( Szerintem mai napig az a legjobb.
1.
1.
Yanez
A második az,ami kell!!!Már nem is nagyon emlékszek rá,anno pc-n rutinosan végigfutottam.Most viszont esély adódik végigsétálni,jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...