Sztoritrailert kapott a Resistance: Burning Skies

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
PlayStation Vitán folytatódik a Resistance-széria. A handheldes verzióban egy New York-i tűzoltó mindennapjaiba tekinthetünk bele, hiszen ő is csatlakozik a kimérák elleni harchoz. Kapunk eddig ismeretlen új fegyvereket és ellenségtípust, a multiplayerről már nem is beszélve.

A Sony kiadta a Resistance: Burning Skies első sztoritrailerét. Főhősünk Tom Riley, New York-i tűzoltó, aki rendíthetetlenül csatlakozik az ellenálláshoz. A kimérák inváziója elharapódzik, ő sem nézi ölbe tett kézzel, ahogy a Föld elbukik. Története igazi dráma, de hű jenkiként semmitől sem fél. Néhány új fegyver is helyet kap a PS Vitára érkező játékban, de masszív főellenségben sem szenved hiányt: az Executioner hatalmas ágyút hord a karján, legyőzéséhez minden leleményességünket latba kell vetni. A Resistance: Burning Skies május végén jelenik meg, de előtte még számos infó napvilágot lát róla, különös tekintettel a multiplayerre. Szóval kövess minket figyelemmel! Köszönjük, ampeeer!

5.
5.
alexcargooo
jó ez a cím...égő égXD
4.
4.
Másnapos
Nekem simán must buy ez is mert rohadt jól néz ki mármint maga a játék de ha a többi story vagy gameplay nem les ugyanolyan jó akkor nem kell! ja és a multi se legyen rossz :D
3.
3.
kese1992
lájkgyanús a dolog :) ha a játék lesz olyan jó mint a videó akkor erős középkategória számomra :)
2.
2.
adriano28
nemrossz hanem aránylag jó,d emégse túl szar végülis kralya game de
1.
1.
joshsolman1993
Egész jó a videó,az tetszik amikor a végén mutatnak egy kis gameplayt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...