Így készült a Quantic Dream KARA techdemója

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 22.
  • Videó
Link másolása
KARA bájos leányzó, aranyos pofikával, igéző szemekkel és formás popsival. Kár, hogy csak egy android. Persze ettől még öntudatra ébredhet, mint sok más, bugyuta történetben. Az idei GDC-n mindenkit megdöbbentett, hogy mire képes a PS3. Most megtudhatod hogyan készült a techdemó.

Rövidsége ellenére, tényleg a lelkünkbe hatolt a Quantic Dream legutóbbi techdemója, s ha már ott járt, még a szívünket is megérintette, amitől közhelyt közhelyre halmozunk jelen hír kapcsán. Egy dolog biztos, a PS Blog most leközölt egy újabb videót, mely a kulisszák mögé kalauzolja a műértőket. Rengeteg mozgást rögzítettek a motion capture segítségével, nem kevesebb, mint 65 kamera segítségével. Köszi, giga321!

6.
6.
kulabácsie
Kúrelnám :)
Még a robotot is :)
5.
5.
Macccy
#4: Fel hát ... Semmi különleges nincs benne, ami miatt a cikkíró elcsöppenése indokolt lenne.
Egy évvel ezelőtt már készen volt az L.A Noire, amit negyed ennyire nem sztároltak, pedig régebben inkább volt nagy szám. Ráadásul az ingame facial mo-cap volt, a nyílt "utcán" előadta ezeket az érzelmeket, nem csak egy prezentációnak szánt rolling demóban.

Szép ez az robotos tech demó, nem mondom, hogy nem az, de több benne a show, mint az igazi újdonság. Ezért sem érzem (érzitek) a hű de nagy csodát ... Nah de semmi 'fléém'
4.
4.
vinisoundz
Szerintem kicsit túl van fújva ez az egész. Most miért is olyan nagy szám ez az anim?
2.
2.
fészpalm
Nekem tetszett.
Amúgy jó, hogy így egy évvel a videó elkészülte után kerül fel a netre. Valami azt sugallja, hogy nemsokára be fognak valamit jelenteni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...