Vadiúj címen dolgoznak a Raccoon City fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Először fejleszt saját tulajdonú címet a Slant Six Games. A kanadai stúdió éppen a héten dobta piacra legújabb játékát, a Resident Evil: Operation Raccoon Cityt, de máris belevágott a következő projektjébe: a Strata Scavengerről egyelőre csak egy artworkünk van, semmit nem tudunk róla.

Mi is szeretnénk tudni, hogy mégis miről szól a Strata Scavenger, a Slant Six viszont óvatos, nem árul el semmi konkrétumot az anyag témája vagy stílusa kapcsán. A kanadaiak egyelőre hét lakat alatt őrzik a projektet, annyi derült ki róla mindössze, hogy mint a csapat első saját fejlesztésű címe, nagyon izgulnak miatta, ráadásul a Canadian Media Fund is támogatja a kreativitásra és technológiai innovációra épülő - ó, te jó ég - projekt fejlesztését. A megjelenése 2013-ban várható.

A Slant Six Games 2005 jött létre Vancouverben, egy időre a kanadai srácok vették át a SOCOM-sorozat fejlesztését, ők jegyzik a Tactical Strike, a Confrontation és a Fireteam Bravo 3 című epizódokat is. Legutóbbi munkájuk szintén egy ismert frencsájzra épül, a Resident Evil: Operation Raccoon City a héten jelent meg, és az első tesztek szerint nem fogják megköszönni a Capcomtól, amit kapnak majd érte.

11.
11.
shatterhand
#10: én mondjuk elvoltam vele haverral, de miután kihalt a multi (hála egy pecsnek is), botokkal már játszhatatlan lett
akkor vettem észre,hogy basszu ezt eladni se lehet
mázlira elcserélték killzone3ra 1az 1be, így azt könnyebb volt eladnom:)
10.
10.
MadaFaka91
#9: Brinkel én is így voltam ráigultam hogy én amjd nagyot apritok mint a videókban láttam ás akkor kaptam azt amit kiadtak hát köszönöm szépen :)
9.
9.
shatterhand
#7: vartam ezerrel, de mar nem merem megvenni
lehet ugy jarok mint a BRINK-el: kihal a multi hamar, azt nyakamon rohad
8.
8.
Josiix
Hát skacok, én multiban még nem próbáltam csak a single részét tolom. Van, hogy nekivágnám a joystikot a falnak annyira szarul és élvezhetetlenül van megcsinálni, van pedig, hogy le se bírom rakni :D :D az biztos, hogy bőven elég lesz egyszer kijátszani.
7.
7.
MadaFaka91
szerintem azért nem teljesen ilyennek láttuk video alapján :) pl : az irányitás szerintem ritka gagyi lett de ez csak egy szubjektiv meg látás ... meg a fedezékbe huzodás is ... majd ő eldönti helyettem hogy most fedezékbe huzodik e vagy sem ugyan már. Meg azt meg értem hogy nem az Eredeti Resis vonalat követi mint ahogy nyilatkozták is ... de az mekkor agagyiság már hogy csak online játszahtunk haverral azért egy system avgy split scrren elfért volna benne :) nálam az eddigi leggyengébb rezi hangok sem valami durvák akcio elemk sem olyan eszméletlenü jók ... semmi olyan extra nincs benne ami miatt hű de jó választás lenne nekem az év csalodása volt ... pedig anynira vártam ... de már az első kép kocka amikor bejött csalodtam :) UI : ez csak mind szubjektiv vélemény :)
6.
6.
kese1992
#2: :D nem akartam fikázni :D csipázom a resident evilt :D annyit mondtam érdekes :) valahogy nekem nem jött át de azt 1 szóval nem mondtam hogy rosz a game :D
5.
5.
Quicky
#2: Teljesen egyet értek veled! Olyan lett amilyennek láttuk az előzetesekben! Voltak élvezhető percei
4.
4.
shatterhand
#3: ha nagyon leszólnak egy játékot érdemes várni pár napot/1-2hetet és hamar lemegy az ára
én arra várok, azt megveszem
3.
3.
metercsiken
Attól mert az egyik játékok befürdik( én ugyan nem tudom, így van e ),még csinálhatnak jót is!
Legalább is az esély meg van rá.
2.
2.
shatterhand
#1: leszámítva a teszteket, meg a pontokat, meg a sok lehúzó hsz-t amiket olvasni róla...
azok a haverok akik megvették mind élvezik és nem értik a fikát amit kap

aki eleve várta és látta hogy fog kinézni annak nem lesz meglepetés
azt kapja ami miatt várta: multizni resi világban és kész
aki mást keres annak meg úgyse tetszik
1.
1.
kese1992
Hát az operation az olyan... olyan... "érdekes" :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...