20 percen át mozog a Sniper: Ghost Warrior 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 25.
  • Videó
Link másolása
Több mint húsz percen keresztül bámulhatjuk a Sniper: Ghost Warrior folytatását mozgás közben, a sunyulós FPS tartogat némi látványos pillanatot is, elvégre a harmadik generációs CryEngine fut alatta. Vajon megtörik a jég, és a City Interactive végre életképes próbálkozást tesz le az asztalra?

A Sniper: Ghost Warrior 2 immáron egyszerre érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a megjelenés májusban várható. Az alábbi kedvcsináló 20 percet mutat meg az FPS-ből, miközben a játék producere osztja meg a gondolatait az aktuális jelenetekről. Kíváncsiak vagyunk, ilyen háttérrel mire képes a City Interactive! Köszi, menjapipaba és a.fenybenjaro!

13.
13.
Gamerdavid
Nekem ez a Game nagyon bejön.
12.
12.
NoRush
#6: Én adok nekik egy utolsó esélyt, végül is azért egy egész erős középkategóriát képviselt az első rész is, ez pedig megpróbálhat túltenni rajta, ami végre kiemelheti a szarból a City-t. Így elnézve nem lesz rossz játék, sőt talán...
11.
11.
Optimus Prime
Én nem bírtam végig nézni a videó minősége pocsék még 720p-n is. Vagy a grafika szörnyű, de ez alapján az előző Sniper szebb volt. Ez ronda, unalmas és egyhangú. A múltkori videó, az a Buddhás templom, na az szép volt.
10.
10.
Dogmatix
#8: szerintem csak a video minősége sz@r
9.
9.
Lacek896
Hát nem tudom. Mintha bug lenne 12:40-nél a katona leszúrásánál szerintem az gáz! Remélem a kiadásig csiszolnak még rajta. Persze előfordul más játékoknál egy-két hiba de ha nem javítanak rajta akkor CryHiperSzuper3 Engine ide vagy oda ebből se lesz felejthetetlen game!
8.
8.
biohazard rex
kicsit mintha kevés lenne az fps, de lehet, hogy csak a videó minősége rossz
7.
7.
Hubert Cumberdale
Nekem tetszik eddig, legalábbis jobbnak tűnik az elsőnél. A pálya dizájn kifejezetten bejön :)
6.
6.
krisztian66666
Hát nagyon hasonlít a crysis 2-re :D Amikor először azt a pisztolyt láttam, akkor azt hittem, hogy ez a crysis és rossz videót rakta be :D Egyébként valamiért nem jön be,eddig nálam a sniper elite vezet..... (Most nem rossz indulatból mondom, de én már nem nagyon tudok hinni City Interactiv-ban.....)
5.
5.
metercsiken
Tényleg jól fest!
Remélem nem cseszik el? Akkor tuti vétel.
4.
4.
giga321
3.
3.
pufi9
2.
2.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...