Sniper: Ghost Warrior 2 PC, PS3, X360

Folytatódik a City Interactive meglehetősen közepes fogadtatásban részesült FPS-e.
Típus: FPS

CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.

CryEngine 3 - techdemó a játékokon túl

Meglepő, de a CryEngine 3-at nem csupán a videojátékos vonatkozásban használják fel, hanem városi és ipari célú, valós idejű 3D-s szimulációhoz is. Az Enodo is a Crytek technológiájával promózza saját projektjeit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

Sniper: Ghost Warrior 2 teszt

Ha szeretsz improvizálni, és őrkutyaként uralod a területed, akkor a City Interactive produktumát már az első misszió közben lelövöd. Levegőt visszatartani, megérkezett a Sniper: Ghost Warrior 2.

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Sniper: Ghost Warrior 2 - az első húsz perc

Pénteken jelent meg a Sniper: Ghost Warrior 2, ám tekintve, hogy március 15-e nálunk állami ünnep volt, így sokan csak ma tudják átvenni a mesterlövészes játék új fejezetét. Tekintsünk bele a cím első húsz percébe!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is lesz a hét túlzottan sűrű, nívós megjelenésből azért lesz egy-kettő. PC-re érkezik a StarCraft II folytatása, a zergekre összpontosító Heart of the Swarm, a PS3-asok pedig az új God of Warnak örülhetnek.

Launch traileren a Sniper: Ghost Warrior 2

Hiába tett meg mindent a City Interactive azért, hogy rosszabbnál-rosszabb játékokkal fárassza a játékosokat, a Sniper: Ghost Warriort és folytatását kifejezetten nagy figyelem övezte. Itt az új rész launch trailere.

Sniper: Ghost Warrior 2 - a távcsövek a barátaink

Kereken egy hét múlva jelenik meg a Sniper: Ghost Warrior második része, aminek immáron a CryEngine 3 felel a látványáért. A legújabb trailer a puskáinkra aggatható, ilyen-olyan irányzékokról szól.