Itt a Kinect Star Wars launch trailere

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 26.
  • Videó
Link másolása
Ha a fater a melóhelyen képzeli azt, hogy ő Yoda mester, Te pedig a gördeszkán ülve játszod azt, hogy fogatversenyen vívsz vérre menő harcot Sebulbával, akkor a Kinect Star Wars a Neked való játék - legalábbis az új launch trailer szerint, ami a jövő megjelenést hivatott beharangozni.

A Kinect Star Wars legújabb trailere természetesen újfent arra játszik, mint az összes eddigi: átadni a fílinget, hogy milyen az, mikor a nappaliban ugrálva imitálhatod a Jediket, a rancorokat vagy a fogathajtó versenyzőket. A játék a jövő héten, április 3-án jelenik meg Xbox 360-ra, a premier apropóján pedig egy új Xbox-csomag is megjelenik, amiben a konzolt R2-D2-sre, a kontrollert C-3PO-sra festették.

19.
19.
LtGlove
A LucasArts ügyesen csinálja, hogy elsőként jelentkezik a nagy nevek közül. Mostanra érik be azon játékok fejlesztése, melyeket kifejezetten Kinectre terveztek. A Star Wars már önmagában húzó cím és ez a Kinectnek is jó hír, ráadásul egy ideig, ha valaki komoly címet akar Kinectre, akkor opcióként ott lesz neki a Star Wars.
18.
18.
goblinfing
17.
17.
Kerub
#5: Ennek semmi köze Bieberhez, a kis Anakinnak volt ilyen hülye haja, csak úgy látszik arra már nem emlékszik senki.
16.
16.
greenmelon
Az a rancoros emberdobálás hatalmas! :D
15.
15.
Gaboo77
#11: Nahát komolyan vannak 13 évesnél idősebb emberek is? Nahát! Komolyan van akinek van gyereke és esetleg őt érdekli? Még olyan ember is van, akit nem érdekel a Diablo III. agyatlan egérgyilkolós kattogtatása. Mik vannak!
13.
13.
Shadowsomi
Hogy visszapattant a csóka a falról xD Amúgy... Ebben mégis hogy közlekedik az ember? Vagy magától megy, és csak annyira áll meg a karakter míg le kaszaboljuk a rohadékokat?
11.
11.
KENKILL
Már nem azért, de ezt komolyan megveszi valaki? Ennyire elbutul a gamer világ lassan? Köszönöm szépen várom inkább a Diablo 3-at türelmesen.
10.
10.
Ecneb
valahogy látom előre, hogy megveszem, elindítom és véletlenül sem így fog működni.
9.
9.
daenath
Unalmas mar ez a sok Star Wars Kinect reklam, vagy szazalekot kaptok majd minden eladot peldany utan? :))))))
8.
8.
csonti02
#1: kb Beck Zoli a 30y énekese...de csúnya :D
7.
7.
nagyhasÚúúú
Jöjjön már ki és ne halljak róla többet.
6.
6.
McDuff
#5: ő lett már az amerikai fiúideál!minden családba 1-et!
5.
5.
giga321
#3: Szinte majdnem minden ilyen Kinectes Star wars trailerben láttam egy Biebert.
4.
4.
Neo1989
Ez lehet olyan lesz mint a Rise of Nightmares az is hasonló kampányt kapott csak éppen késet az irányítás és ezért volt játszhatatlan . Kíváncsi leszek ezzel nem e lesznek ilyen gondok . Én mindenesetre egyelőre nm vennék kinectet látva a kínálatot .
3.
3.
Vurgi
#1: Én először kajak megijedtem. xDD
2.
2.
Kreto
Nah a launcherbe csak nem merték beletenni a táncitáncit :D De még az mindig vicces ahogy a csaj majmokat megszégyenítve görnyed és dobál :D
1.
1.
giga321
Úristen annak a Biebernek milyen feje van XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...