Képeken az Insomniac törölt játéka

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Insomniac közel öt évvel a projekt leállítása után árulta el, hogy 2007-ben hardcore flipperjátékon dolgozott, amiben még azt is pontosan modellezték volna, hogy az asztal súrlódása miként befolyásolja a golyó mozgását. Az anyag végül nem készült el, de néhány látnivalót kaptunk belőle azért.

A Spyro-, a Ratchet & Clank- és a Resistance-játékok utána az utolsók között tippeltünk volna arra, hogy az Insomniac Games flipperjáték hegesztésére adja a fejét, 2007-ben viszont mégis erre vetemedett: a csapat Facebook-oldalán megjelent artworkök tanúsága szerint az 1080Pinball fél évig készült, és a PSN-en jelent volna meg letölthető formában.

Az anyagot az eddig készült legrealisztikusabb flipperjátéknak szánták, a fejlesztés során odafigyeltek az ütközők és a golyó mozgásának pontos szimulációjára, utóbbit befolyásolta például a golyó tömege, az asztal felülete által okozott súrlódás és a gravitáció is. Mindez 60 fps és - ahogy a cím sejteti - 1080p-s felbontás mellett futott az eredeti tervek szerint.

Hogy végül miért nem készült el a projekt, azt nem tudjuk, mindenesetre most 25 konceptrajzot tudunk mutatni a játékról. Az Insomniac jelenleg az EA-vel karöltve dolgozik az első multiplatform agymenésén, ami az Overstrike címet viseli.

3.
3.
frenkyboyhun
2.
2.
Yanez
Hát ez tényleg nagy kár,főleg hogy imádom a flippert!Brühühü...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...