iPaden is játszható az Imperium Galactica II

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 1.
  • Megjelenés
Link másolása
iPadre is megvásárolható az egyik legjobb hazai fejlesztésű stratégia, az Imperium Galactica II. A Digital Reality pénteken tette elérhetővé a klasszikus cím tabletes változatát, amit 3 euróért vásárolhatnak meg az érdeklődők az App Store-ból. Aki teheti, vesse rá magát azonnal!

Az Imperium Galactica II 1999-ben jelent meg, egy olyan évben, ahol a játék elfutott egy 233 MHz-es Pentium processzor, 64 MB RAM és egy Direct 3D-kompatibilis videokártya mellett is. Őrület, de ma már a tabletekbe is több kakaó szorult, így csupán idő kérdése volt, hogy néhány rég nem látott klasszikus mikor tér vissza az újgenerációs kütyükön. A Digital Reality halad a korral: péntek óta iPadre is letölthető hazánk egyik legjobb stratégiai játéka, 3 eurót kell fizetni érte. Köszi, randall13!

Kutass! Tárgyalj! Háborúzz! De vigyázz! Ne veszítsd el a fejed...

21.
21.
#20: Szerencsére a fejlesztők nem így gondolkodnak (kivéve úgy látszik a magyarokat), különben soha, sehova nem jutna, fejlődne a játék... (meg úgy uszkve minden) ...ipar. Szerintem ez konzervatív, maradi megközelítés, mindig mindent a kreativitás, az új ötletek kipróbálása és az új iránti kíváncsiság visz előre... Igenis adjanak nekünk folytatást és ne ilyen gagyi oldalnézetes shot-em'up-okra pazarolják az amúgy is drága időnket ! :D
20.
20.
LtGlove
#19: A régi játékokat könnyebb kiadni, mert már meg vannak csinálva. Ha sikeresek lesznek most is, egy évtized után is, ill. bevételt termelnek, akkor szerintem megfontolják a készítők a folytatásokat is.
19.
19.
De miért már megint a múltban / múltból élnek és miért nem inkább egy folytatás ??? Emberek! Előre, ne hátra :(((
17.
17.
deviques
Húsvét után érkezik meg az iPad 3-am. Ez lesz az első játék amit játszani fogok rajta! Már most megveszem iTunes-ban és letöltöm, hogy rögtön tolhassam! További hasonló híreket kérünk hétfő reggelre, így érdemes felkelni! :)
16.
16.
dareal
#14: asszem már készül, ill nem hivatalosan asszem most is van rá mód.
15.
15.
Tacskoexe
14.
14.
simon 555
remélem jön androidra is majd
13.
13.
abydos
Mindennél jobban bánom, hogy ezt a játékot anno közösen vettem egy barátommal, de a játék maga nála maradt és már nem tartjuk a kapcsolatot :D Készítettem róla biztonsági másolatot, de no, értitek, nem ugyanaz :(
12.
12.
giga321
Basszus ezzel mennyit toltam.
11.
11.
Darox
#3: Azt hiszem nekem is patchelve volt, de a bizar dolog hogy a játék kb. fele működött. Tutorialok közül néhány, a kampányok meg egy két misszió nem ment, a többi viszont igen. Lehet fel is teszem és megnézem, kössz a tippet.
10.
10.
herrluciff
A MAGYAR CSODA! :') Hatalmas játék.
9.
9.
Donpedro
Ez durva, ráadásul a 3 EUR érte nagyon kevés. Vicces hogy a nagyobb stúdiók hisztiznek amikor crossplatform dolgokról van szó, a Digital Reality pedig csakúgy előhúz a zsebéből egy IG 2 iPad portot, és ráadásul olcsón! :D
3.
3.
sata150
#1: Nekem most is fent van win 7-en és működik. A legutolsó patch kell hozzá és 800x600-as felbontás, mert a többibe belefagy. Előfordul, hogy a telepítővel is trükközni kell, de ha közvetlenül indítod a setup.exe-t rendszergazdaként és nem a starter.exe-vel akkor feltelepül. A többjátékos mód/irc: irc.imperiumgalactica2.hu pedig majd minden este 7-8 körül indul 1-2 multi móka.
2.
2.
Daks
Mindhárom kampányt (solarian, shinari és krahen) többször is végigvittem anno, nagy kedvenc. Kéne egy ipad.
1.
1.
Darox
Oooooh bárcsak működne rendesen Win 7-en. Ott csücsül a polcon mind a 4 eredeti CD. Mennyire imádtam én ezt a játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...