Angry Birds animációs sorozat készül

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Rovio hivatalosan is megerősítette, hogy minden lehetséges platformon útjára bocsájtja a Dühös Madarak főszereplésével készülő rajzfilmsorozatot. A széria 52 rövid epizódot tartalmaz majd és hetente fog jelentkezni - egy évig tuti élvezhetjük a "kiterjedt" univerzum meséit.

Ugyan a Rovio már korábban is lepett meg minket vicces rövidfilmekkel a YouTube-csatornáján, úgy látszik, nem elégedik meg ennyivel és komplett, 52 részes animációs sorozatot tervez. A játékot több millióan játsszák és szeretik, szerinte bőven megéri a befektetést. A hírt Nick Dorra, a Rovio animációs vezetője jelentette be Cannesban, Franciaországban.

Elmondása szerint ez nagyszerű lehetőség arra, hogy a már meglévő rajongók kedvében járjanak, emellett új érdeklődőket is szerezzenek. A Rovio komplett animációs stúdiót dolgoztat Helsinkiben, mely a játékon kívüli tartalmakat készíti a rajongók számára.

Dorra újfent megerősítette, hogy egy egész estés rajzfilm is napvilágot lát az Angry Birds-ből - ezt már tavaly is tudtuk -, de 2015-nél előbb senki se számítson rá. Kérdés, hogy kitart-e addig a rajongók és a Rovio lelkesedése?

A legutóbbi videojáték, az Angry Birds Space jelenleg is az alkalmazásboltok letöltési listájának élén tanyázik.

24.
24.
istymix
Én se nagyon értem egyeseket hogy utáljuk me' divat régen a mario is divat volt. Az angry birds szerintem a kisebb korosztályok jobban élvezik (már aki nem darálós/lövöldözős/szabdalós játékokon van hozzászokva) és majd pár évtized múlva azt mondják a mai generáció hogy régi szép idők, mint ahogy a múlt generációi a legózás és a mariozás volt nekik a régi szép idők. ennyi... :P
22.
22.
frenkyboyhun
erre most nem tudom mit mondjak.
21.
21.
greenmelon
#20: Nem rád gondoltam a kukába kívánás dologgal, hanem az 5-ös komment gazdájára. :)
20.
20.
daenath
#14: Nem mondtam hogy kukaba kivanom, de reszemrol oda is mehet :))))))) Akinek tetszik az jatsza, akinek meg nem az ne jatsza, ennyi. Van akit szorakoztat es van akit nem.
19.
19.
alex512
#5: Én is hasonlóan voltam vele, de mikor kipróbáltam a Space-t rá kellett jönnöm, hogy bizony van még fantázia a madarakban. Az új környezet elképesztő módon felfrissítette a játékot, a bolygóknak és nagyobb égitesteknek van gravitációjuk és némelyiknek légköre is, a disznót ha eltalálod az úrben beeshet egy bolygó légkörébe és akk tovább él...stb. Új szintre emelték a fizikát a játékban így sokszor gyökeresen más logikával kell hozzáálni. Olyan érzésem van h te is olyan ember vagy aki szinte ki se próbálta a játékokat és úgy húzza le, mert máskülönben nem értem hogyan jutottál ilyen álláspontra.
17.
17.
shooter1234
#12: Mielőtt tudtam volna hogy mekkora "divat" ez a játék, az első részét végigzúztam PC -n, mert lekötött, meg mert PC -re semmi értelmes játékot nem adnak ki (az utolsó amivel játszottam az a RAGE volt), kivéve a sok kibukott konzolportot, amiket az istenért sem fogok megvenni. Ez meg még egy egész pofás Game. ŐSzintén én az alan wake -et a pc -s bejelentés óta nem vártam pc -re, mert sztem sz*r volt az egész, és annak már nem 1 éve, és hát nem is lett egy nagy szám, hiába isteníti mindenki. Még talán meg is van az a gamestaros vagy pc -gurus újság ahol előszőr olvastam róla.
16.
16.
csoki0619
A legjobb lenne ha mindenki azzal foglalkozna,ami az o erdeklodesi koren belul van.Soha nem ertettem azokat az embereket,akik fikaznak vmit ugy h kozben azt hangoztattjak, h oket mennyire nem erdekli az adott tema.Izlesek es pofonok.Lehet, h ez nektek gagyi es mar unalmas, de egy adott korosztalynak attol ez meg lehet erdekes.Mindenki gyerekkoraban rajongott vmiert es megszallottan tamogatta.Nem all szandekomba senkibe sem belekotni.Ez csak egy privat velemeny.Koszi
15.
15.
JoHnNiEE
#12: oh jahjjj te kis hipszteeeeer :D
/no offense
14.
14.
greenmelon
#12: Így igaz, mester, aki a kukába kívánja az Angry Birds-t, az nem hater, aki viszont játszik vele az csak divatból teszi meg mert menő, nem azért, mert egy kicsit is szórakoztatja.

Hogy letöltök és játszok egy INGYENES játékot a telefonom, akkor tényleg rohadtul lehúztak, és bedőltem a marketing-gépezetnek. :)
12.
12.
daenath
#10: Nem mindenki divatmanias, mint egyesek/kettesek, azert mert nem hulnak terdre a mai divatnak meg nem jelenti azt hogy haterek, csak nem dolnek be a hatalmas marketing gepezetnek hogy ez a meno :P
Amugy tenyleg unalmas ez az Angry birds marhasag, kiprobaltam havernal, 5 perc utan mar dogunalom volt.
11.
11.
Hubert Cumberdale
#5: Nem értem mit nem értesz ezen.
10.
10.
greenmelon
#5: Miért lehúzás? Komolyan mondom, ennyi divat-hatert nem láttam még egy helyen...
9.
9.
rico88
Nagyon jól tolják a srácok, olyan marketinget építenek e köré a játék köré ami hihetetlen. Már akkor is csodálkoztam, amikor a Space-t a Nemzetközi Űrállomáson is reklámozták, ami nem kevés pénzébe kerülhetett a Rovio-nak. Most meg ez. Bár azt kétlem, hogy még 2015-ig kitart ez az egész.
8.
8.
Ezzel az erővel akár kukázhatnánk az összes Legó játékot, a BF, COD szériát, a Minecraftot, a World of Tanks-ot is :) Azok is elég ismertek :)))))
7.
7.
JoHnNiEE
#5: Ezt hívják az üzleti életben money cow-nak. A helyükben énis addig fejném amíg lehet :)
5.
5.
Batman
Remélem, hogy 2015-re már megy az egész Angry Birds a kukába. Nagyon unalmas már. Akkora lehúzás már az egész.. Szégyen, hogy a Rovio nem tud (vagy nem akar mást kitalálni) Nem értem, hogy miért vannak ennyire rácuppanva.
4.
4.
giga321
3.
3.
SzatiX360
Jó kis játék... De nem ennyire.
2.
2.
shooter1234
Remélem ez már nem egy elcsúsztatott áőrilisi tréfa! Nem tudom hogy mennyire lenne poénos, de azért kíváncsivá tett! :)
1.
1.
Yanez
2015-ig?Naná,hogy kitart!Hacsak be nem vág a világvége.:) Bakker,hamarosan csak Angry Birds fog létezni!Én már unom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...