Húsvétkor is ingyenes a The Old Republic

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 5.
  • Hír
Link másolása
Szegény kislányok - nem sok jót ígérhetünk a számukra. Nem jönnek hozzájuk locsolók, rajtuk marad a hímes tojás. Miért mondjuk ezt? A BioWare ismét ingyenessé teszi a Star Wars: The Old Republicot a hétvégén. Sajnos csak azoknak szól, akik a múltban még nem próbálták ki az MMO-t.

Húsvétkor mindenki számára kipróbálható a Star Wars: The Old Republic, s még bankkártyaadatok sem kellenek a regisztrációhoz. Aki két hete lemaradt volna a nyílt hétvégéről, most bepótolhatja a lemaradást. Akik viszont már ellőtték a free pass-t, azok inkább menjenek locsolkodni, mert ezúttal kimaradnak a mókából.

A trialban a 15. szintig fejlődhetünk, a játékosok ellátogathatnak mind a nyolc Origin Worldbe, s ha igazán ügyesek, még a Capital Worldbe is tehetnek egy kitérőt. A PvP Warzone és a Flashpointok is elérhetővé válnak. Az ingyenes hétvége már most éles és egészen április 9-ig tart. Egészen az utolsó napig lehet élesíteni a klienst.

Minden extra információért látogassatok el a Weekend Pass oldalra. Ha a kezelőfelület nem tetszene, csekkold az új videót, melyből kiderül, hogyan szabhatjuk testre a UI-t. Az 1.2-es patchben már aktiválhatjuk ezt a funkciót.

17.
17.
mdr88
#14: Én abszolút nem csináltam semmit... ráírtam a staffra, hogy mia*#&@ történt, Ők közölték, hogy hívjak fel egy angliai telefonszámot, hogy helyreállítsák az accomat... jóóóó itt uninstall... aztán most megint küldték hogy hétvégén ingyéé van lépjek be hogy letölthessem... és persze most megint beengedett és letöltöttem és ma toltam vele... kíváncsi leszek mi lesz holnap :)
16.
16.
Emrys
Én a KOTOR 1 és KOTOR 2 is végigtoltam. Ez a játék nekem hol tetszik, hol nem.
Amit nem tartok igazán jónak az az ára. Szerintem drága lett. Amit szintén nem értek, hogy miért nem oldották meg azt, hogy ne legenerálni kelljen egy sithet hanem azzá válni. Máris elvettek tőlem egy élményt. Én még nem játszottam vele tehát kiprobálom ezt a free időszakot.
14.
14.
g.man580
#11: És hogy oldottad meg? Hogy tudtál belépni?
13.
13.
Scoo
Ez már a harmadik ingyen hétvégé. A legutóbbin játszottam, valahogy megpróbálok majd ebbe is bejutni. Egy Sith karaktert még szívesen elvinnék a 15-ös szintig.
Szerintem se lesz free to play annak ellenére, hogy iszonyat konganak az ürességtől a szerverek. A szerverek felét simán be kellene zárni, hogy nagyobb legyen a népsűrűség.
12.
12.
g.man580
De nem pont az a lényege hogy aki nem akarja kidobni a pénz hanem először leteszteli a gamet akkor csinál egy friss accot és azzal játszik?? Így mi értelme a free trialnak?
11.
11.
mdr88
#9: ezt nekem is csinálta legutóbb mikor ingyenes volt és egy frissen készített accal akartam letölteni (mivel az enyémet ugyebár letiltották :))
10.
10.
mdr88
Remélem most nem fogja azt csinálni velem, mint amikor behívtak tesztre, vagy a legutóbbi nyílt hétvégén... ugyanis mindkét alkalommal egy nap után letiltotta a fiókomat, amit persze most ugyan úgy tudok használni... kíváncsi leszek :)
9.
9.
g.man580
Én nem tok belépni azt írja "There is currently no active subsciption on this account. Activate your account! Meg kellene hozzá venni az alap játékot vagy mi? valaki leírhatná hogy mit kell csinálni mert semmi infó nincs róla!
6.
6.
Hab
Érdekes a Tomb of Freedon Nadd-on múltkor volt egy kis sor. Úgy látszik jó szervert választottunk :) Szerintem amúgy sokan visszanéznek 1.2 után, én már nagyon várom. Sok finomság lesz benne, Amúgy arra ne számítsatok hogy pár hónap múlva ingyenes lesz.
5.
5.
g.man580
#2 Hát igen múltkor én is néztem a szerverinfókat és alig játszottak rajtuk! Szinte mindegyik szervernév mellett a 'Light' szó szerepelt. Egy pár mellett volt csak 'Standard'!
4.
4.
JoHnNiEE
#3: nem ajánlom :) sajna az optimizáció nem az erőssége...
3.
3.
jcenotaph
nézegetem a minimális követelményeket, és bizonytalan vagyok, feleslegesen nem töltöm le.

ha nekem egy izmosabb, de egymagos procim van, az elviszi ezt a játékot? dragon age pl. gond nélkül fut, és persze a wow is.
2.
2.
fnonika
Azon én sem csodálkoznék ha free to play lenne egyedi fiztős cuccokkal :)
1.
1.
JoHnNiEE
mostanában, egyre többször ingyenes :) , meg a 25 meghívható ember, nagyon kapálóznak a fejlesztők...... nem adok neki 3 hónapot, aztán váltanak f2p-re sztem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...