Még ma ingyenes az első Fallout

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Csak szólunk, hogy ma bárki ingyenesen hozzájuthat az eredeti Fallouthoz. Ha kíváncsi vagy, honnan indult a posztapokaliptikus RPG-k áradata, valamint arra, hogy miként lehet ezt még kellően élvezetes szabályrendszerrel tálalni - nosza, irány a GOG.com, és tedd magadévá!

A Black Isle Studios 1997-ben igazi klasszikust tett le az asztalra. Felülnézetes, körökre osztott gyöngyszemmel örvendeztette meg a rajongókat, akik máig kiállnak mellette. Bár a grafika felett már eljárt az idő, a látvány mit sem von le a szerepjáték élvezeti értékéből. Rengeteg fő- és mellékküldetés, emlékezetes karakterek és bitang jó posztapokaliptikus hangulat - ez a Fallout.

A Good Old Games soha vissza nem térő akciója keretében ma ingyenesen juthatsz hozzá a saját digitális példányodhoz, mely a friss operációs rendszereken is stabilan fut. Ha öreg róka vagy azért, ha újonc, akkor azért próbáld ki! Tizenöt éve még tudtak fergeteges játékot készíteni. Töltsd le, és szeress belé!

7.
7.
rico88
#6: Kattints a Fallout dobozképére a My collection-ben, utána bal oldalon kattints a "Game installer"-re és kész. A jobb oldalon pedig le tudod tölteni az extrákat ugyan így.
6.
6.
TryGun
Hogy a .. kell letölteni már a collectionbe benne van de onnan hogy kell tovább valaki írja már le nem játszottam még vele de a new wegas után meg az előző része után nagyon érdekel hoyg milyen az első
5.
5.
rico88
Már jön is lefele. Életem első rpg-je volt anno és csak a Fallout 2 tudta überelni, semmi más. Jó lesz megint nekiesni.
4.
4.
Na, még jó hogy ingyenes volt... Fel akartam idézni az egykori 6 végigjátszásomat - hát Windows 7 / ATI alatt a játék fagy, akad, lassú... Még a Resolution Patch után is.
3.
3.
Ó, felséges Atom, nem vagyunk méltók! :O

NEM HISZEM EL! Ekkora klasszikust! Csodás, úgyis a New Vegas-t viszem éppen - utána nem árt majd egy kis emlékezetfrissítés...
2.
2.
shifteeh
rengetegszer elkezdtem, de a junktownnál mindig abbahagytam :D azért ráraboltam, ártani nem használ, ha meg van :P amúgy tényleg hatalmas játék
1.
1.
szogyenyi
Éjszaka vettem észre, egyből neki is estem! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...