Bejelentették a Ghost Recon Networköt

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 6.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Ghost Recon: Future Soldier konzolos bétatesztjének dátumáról, emellett bejelentette a játék köré épülő, több platformon futó közösségi rendszerét, mely a Ghost Recon Network névre hallgat. Itt vannak a részletek, mereszd a szemeidet!

A Ghost Recon: Future Soldier multiplayer bétatesztje április 19. és május 2. között tart majd Xbox 360-on és PS3-on. A bétában három karakterosztályt próbálhatunk ki, két térképet (Pipeline és Mill) kapunk, amik egyidejűleg 12 játékos mókázásának adnak teret.

A Conflict játékmódban számos célt kell teljesítenünk a harctéren, melyek után pontokat kapunk - az a csapat nyer, akinek a legtöbb pontja lesz a 15 percig tartó kör végén. A Saboteurben (április 26-tól elérhető) egy bombát kell telepítenünk egy központi helyen, rendszerint az ellenfél bázisán. Értelemszerűen a másik fél ezt szeretné megakadályozni. Itt egy kör 10 percig tart. 

Ha részt szeretnél venni a bétában, az alábbi kritériumoknak kell megfelelned: hozzájuthatsz a kulcshoz, ha a Splinter Cell: Conviction tulajdonosa vagy, ha már előrendelted a Future Soldiert Xbox 360-on, netán online igényeltél kulcsot.

Továbbá a franciák bejelentették a Ghost Recon Networköt, mely egy ingyenes szolgáltatás a GR-játékosok részére, ami minden e frencsájzhoz tartozó címet támogatni fogja a jövőben. Okostelefonokon, tableteken és böngészőkben is elérhető a felület, aminek segítségével nyomon követhetjük a saját eredményeinket és másokét, testreszabhatjuk a fegyvereinket. A Network iOS-es és androidos alkalmazása a Future Soldier május 25-i megjelenésekor élesedik. Az appal egyéb extra ingame javakhoz is juthatunk, úgymint fegyverskinekhez és más apróságokhoz; saját csapatot hozhatunk létre a programmal és menedzselhetjük a társaságot. Képünk és trailerünk is van belőle!


3.
3.
The Lone Drow
Én most szórakozok a mobilos felülettel, ez később nagyon jó móka lesz, csak a PC-s közösség is kapjon majd rajta helyet :)
2.
2.
lesik20
Elösször azt hittem hogy valami közösségi rendszer és már kezdtem is volna írni hogy ez nem fog müködni egy ilyen játékban de nem. Ez kérlek szépen a BF network, Bungie Network és a Cod Elite közül ezt tudja a legtöbbet nyujtani közzöségi téren kivül. Ez tényleg kihat a játékra. Kiváncsian várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...