Ghost Recon Online PC

Ingyenes online játékot csinált a Ghost Reconból a Ubisoft, ami kizárólag PC-re érhető el. DLC-k társaságában természetesen.
Típus: Akció, Online, taktikai

Bezár a Ghost Recon Phantoms

A Ubisoft úgy döntött, hogy leállítja négy free-to-play címének szervereit, így még ebben az évben bezár a Ghost Recon Phantoms, a The Mighty Quest for Epic Loot, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online.

Átnevezték a Ghost Recon Online-t

Április 10-én landol a Steamen a Ghost Recon Online, amely jelentős vérfrissítésen esett át. Olyannyira más lett, hogy a Ubisoft átnevezte a multis akciójátékot Ghost Recon Phantomsra - ezentúl így keressük.

Steamre költözik a Ghost Recon Online

Jobb későn, mint soha - tartja a roppant közhelyes mondás. A Ubisoft bejelentette, hogy az év folyamán a Steamre költözik a Tom Clancy’s Ghost Recon Online az Early Access program keretében.

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.

E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.

Elindult a Ghost Recon Online nyílt bétatesztje

Kipróbálnád magadat a Szellemkutyák bőrébe bújva online harcmezőkön is? A régóta halasztgatott Ghost Recon Online végre játszható formában van: ma indult a shooter nyílt bétatesztje. Egy rövid regisztráció után máris magadhoz ránthatod a free-to-play cím kliensét.

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.