Ghost Recon Online PC

Ingyenes online játékot csinált a Ghost Reconból a Ubisoft, ami kizárólag PC-re érhető el. DLC-k társaságában természetesen.
1649265629

Pletyka: már javában készül az új Ghost Recon

És nem, nem a tavaly ősszel bemutatott Frontline-ról van szó. A lapértesülések szerint a Ubisoft Paris már legalább egy éve dolgozik a Ghost Recon-sorozat következő, fősodros epizódján.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1472380200

Bezár a Ghost Recon Phantoms

A Ubisoft úgy döntött, hogy leállítja négy free-to-play címének szervereit, így még ebben az évben bezár a Ghost Recon Phantoms, a The Mighty Quest for Epic Loot, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online.
1396076427

Átnevezték a Ghost Recon Online-t

Április 10-én landol a Steamen a Ghost Recon Online, amely jelentős vérfrissítésen esett át. Olyannyira más lett, hogy a Ubisoft átnevezte a multis akciójátékot Ghost Recon Phantomsra - ezentúl így keressük.
1389790846

Steamre költözik a Ghost Recon Online

Jobb későn, mint soha - tartja a roppant közhelyes mondás. A Ubisoft bejelentette, hogy az év folyamán a Steamre költözik a Tom Clancy’s Ghost Recon Online az Early Access program keretében.
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1379754000

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.
1371023160

E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.
1357128020

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.
1347373800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.