The Witcher 2 - ennyit változott a grafika

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 6.
  • Videó
Link másolása
Szeretnéd tudni, hogy mi a különbség a PC-s és az xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition között? A Gamespot egy tanulságos összehasonlító videót tett közzé, mely kiemeli a verziók sajátosságait. Egy év elteltével a látvány változott némileg, de senki sem indul hátrányból.

Pontosan nem tudni, hogy a már jelenleg forgalomban lévő PC-s verzióból rögzítették-e a videót, vagy már ez a felvétel is az Enhanced Editionből származik - de szerintünk az előbbi az esélyes. Amint az látható, a Microsoft konzolján a színvilág némileg eltér. Nem kell megijedni a PC-seknek sem, elvégre ők is megkapják április 17-én az Enhanced kiadás minden extráját.

29.
29.
Igazából az a baja, hogy nincs kiegyensúlyozva a játék és sok a véletlenszerűen a pofánkba szakadó ellenség.

*enyhe spoiler veszély :)*

A kikötőben az Elfeken átverekedni magunkat tök könnyű, a szörnyek szintén, viszont a barlangokban sokszor 10 fölött is nyakunkba szakadnak ami azért rossz, mert 2-3 ellenség fölött már nincs semmi esélyünk... Ott már futkározni kell és dobálni csapdákat és bombákat. Sima harc esélytelen!

A Karayan (boss) leverése elsőre sikerült gond nélkül, de a senkiházi paraszt aki szarni is csak úgy tud, hogy valaki kihúzza a seggéből a 3 barátjával arányaiban sokkal nagyobb kihívás.

Az első részben például a sátán kutyája (boss) sokkal nagyobb meló, mint bárki addig. Sokkal kiegyensúlyozottabb...

Amúgy fantasztikus játék, 2011 legnagyobb szívfájdalma, hogy a Skyrim ellen nem volt esélye, pedig megérdemelte volna, hogy az év szerepjátéka legyen !
28.
28.
Kyuubi
#25: 15-20 órám volt benne, de nem tudtam megszokni a harcrendszert, ezért bár kicsit szégyellem, de könnyű fokozaton kezdtem újra a napokban.
27.
27.
pitlord23
#26: Én most viszem végig másodszorra az első részt és szerintem simán van ennyi idő összes mellékküldetéssel együtt.
26.
26.
Raatkainen
#25: 80-100 óra? Mit csináltál de annyi ideig?:)
25.
25.
The Lone Drow
#23: Az úgy kb 80-100 óra körül mozog, de hidd el, megéri :)
24.
24.
DarkLord
#23: Na igen az első rész jóval komolyabb és hosszabb is mint ez a 2. rész, persze ez a rész is über brutál jó :)
23.
23.
Kyuubi
Nekem a PC-s verzió színvilága jobban tetszik, de mind kettő marha jól néz ki, nincs oka panaszra a boxosoknak se. Én is egyből nekikezdenék, talán a gépem is bírná, csak végig kéne vinnem a nyavalyás első részt O.o
22.
22.
manderel
#16: Csak az elején nehéz, mikor még nincs ezüst kardod. Szerintem ha kijön az EE ess neki mégegyszer. Megéri. ;)
21.
21.
DarkLord
Amúgy a grafikát kár összehasonlítani hisz egy pc (akinek olyan konfigja van) jóval erősebb egy konzolnál... és azért ez tényleg a pc medium settings-nek felel meg kb...
20.
20.
dabbaska1000
19.
19.
DarkLord
#16: Ez nehéz, te mivel játszottál? bizonyára eme játékkal, de hogy nehéz lenne azt egyáltalán nem állítanám sőt az első részéhez képest jóval könnyebb is!
17.
17.
Donpedro
Gratula a Gamespotnak hogy egy olyan videónűl ahol grafikáűt kell nézni nem képesek normális minőségben feltölteni egy videót youtubera...
16.
16.
Cuppak
Szerintem nagyon fasza játék :D, bár ultra nehéz... én le is töröltem mert feladtam, mindig meghaltam :D, nem vagyok nagy RPG profi, grafika szerintem nem számít, örüljenek az Xboxosok hogy megkapják.
12.
12.
K2 The Highest
Azért a PC-s még mindig mérföldekkel szebb. És ezt nem azért mondom mert PC-s vagyok, hanem mert a vak is látja. De amúgy sem ezt kéne nézni, hanem azt, hogy végre a boxosok is megkapják ezt a király játékot :) Még nem vittem végig, de sok órám van benne :)
10.
10.
kecskemeti95
szerintem az xbox grafikája olyan szinten mozog mint a medium , sőt talán a szynek miatt kicsitt szebb is de a high-tól azért messze van
9.
9.
p3ti
Én csak simán örülök hogy megjelenik boxra is . Várós nagyon :)
8.
8.
Necreon
A boxos még így is elég gyenge, hogy a medium-al vetik össze...
7.
7.
vuliem
#5: Sztem lehet hogy az is csak azért, mert a boxos verziónál a nap alacsonyabban áll, és több az árnyék a sátron. De majd kiderül.
6.
6.
Raatkainen
#3: Az übersamping csak a legeslegjobb gépknek van, ha kikapcsolod kb. 50%-al fog gyorsabban futni.
5.
5.
McDuff
én amit ebből leszűrtem,hogy PC-n szebbek a sátrak,ennyi.azé durva,hogy ennyire részletesen átbírták portolni box-ra,a színvilágon kívül én nem látok különbséget,nem számítva persze a sátrakat,amiket említettem.
4.
4.
dyousee
Sztem játékot még nem vártam ennyire. LEGYEN MÁR 17-EEE!!
3.
3.
KENKILL
Sok különbséget én se látom, kicsit világosabb az xbox-os színvilága, meg picit mintha több lenne a homályos effekt de ez semmit nem von le belőle. Igazából azon reménykedem hátha PC-re is kicsit jobban optimalizálják, mert hiába a GTX460-as kártyám, így is erősen beszaggat néha.
2.
2.
Zeroni
Nekem jobban tetszik a pc-s.
1.
1.
vuliem
Sokkal nagyobb eltérésekre számítottam, de hát hiába, mégiscsak egy éve portolják a srácok. Legyen már 17.-e *.*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...