Friss képeken a Medal of Honor: Warfighter

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Képek
Link másolása
A Danger Close nem piros tojással, hanem vadiúj látnivalókkal lepte meg a locsolkodó ifjakat a Medal of Honor legújabb részéből. A Warfighter nem kínál mást, mint valós, elfeledett ütközeteket a nemzetközi különleges osztagok múltjából. Csekkoljátok!

A Danger Close lánykáit azért lett volna érdemes meglocsolni, mert talán némileg kapatos állapotban exkluzív infókat adtak volna ki az olcsó kölnivel operáló delikvenseknek. Vegyük úgy, hogy tojás helyett képeket kaptunk cserébe, melyek nem is festenek rosszul. A Medal of Honor: Warfighter mindinkább az esendő katonára helyezi a hangsúlyt, belső motivációkat mutat be, miközben valós konfliktusokban veszünk részt. Megjelenés ősszel PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

19.
19.
DanielMcBas
Valami tartalmasabb trailert is :)
16.
16.
Cuppak
UI. Csütörtökön jön gameplay videó MOH-ból
15.
15.
Cuppak
#12 MOH AA eszméletlen jó volt :D
14.
14.
Cuppak
#7 Az nem baj szerintem, én szeretem a cod jellegű játékokat, pl cod2-4-5, quake-t szeretem, de az új codok már unalmasak.. és a MOH új irányból fogja megmutatni :)
13.
13.
wildláma
#12: de nem hinném hogy ezt a sztorit bárkinek be kéne mutatnom.
12.
12.
wildláma
#9: Na meg az hogy a medal of honor fejlesztői úgy jártak mint tavaly az IW ... kivált 1-2 ember közülük és bumm siker. Szóval amit a Danger Close csapata (anno DreamWorks Interactive) csinált (Medal of Honor Allied Assault), kilépett pár ember és átpártolt az Activisionhoz, ahol megcsinálták a Call of Duty-t, ami történetesen jobban sikerült a kritikák szerint mint a MoHAA.
10.
10.
randall13
#5: Még igazad is lehetne, ha ez tényleg így lenne.
9.
9.
Giggsy
#7: Öööö izé... Nem. Nem az. Vannak hasonlóságok, de a Medal of Honor sokkal földhözragadtabb mint a CoD. Ezt a szó jó értelmében mondom. Egyedül a scripteltség ami azonos, meg az hogy modern környezetben kell háborúzni.
8.
8.
Gt17
#5: Az lehet,DE NEM MA!
7.
7.
Nathan
azért az vicces hogy a cod alapvetőleg a medal of honor klón volt most meg a medal of honor egy cod klón :D :D :D
6.
6.
NoRush
#5: Egyszer minden korszak véget ÉRNE, ha nem kispistákkal telitett bolygón élnénk.
5.
5.
jookrisztian
#1: Ezt már megtette a Battlefield 3, szerintem!!
Csak azt nem 1 hét alatt vették meg több millióan, hanem több hónap alatt!!! Rengeteg olyan ismerősöm van aki megvette az MW3 at, és később beszerezte a Battlefield 3 at is, és mivel van viszonyítási alapjuk ezért elhiszem nekik, hogy élvezetesebb a multija, a Battlefield 3 nak!! És én is ezt vallom!!!
Szerintem a COD széria nem lesz már olyan sikeres mint eddig volt!!!
UI: Egyszer minden korszak véget ér!!!
4.
4.
Lacek896
#1: Reméljük igazad lesz!
3.
3.
menjapipaba
#1: Azért nem igazán egyeduralom az..
2.
2.
Ha megint a DICE csinálja a multit akkor tuti nem, ők másképpen gondolkoznak. Single-ben viszont számomra az első MOH ver minden addigi modern háborús fps-t, amit pont a Modern warfare 3 single próbált utolérni, és nem is lett rossz. Én nagyon várom már a Warfightert!
1.
1.
kicsi_don
Kíváncsian várom, hogy meghozza-e a várt áttörést, és megremegteti-e a COD egyed uralmát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...