Befutott a Medal of Honor: Warfighter trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 12.
  • Videó
Link másolása
Akcióra vágysz? Vashiányban szenvedsz? Hiányzik egy kis ólom az étrendedből? Most mindet megkapod extra dózisban, lévén az EA és a Danger Close kiadta a Medal of Honor: Warfighter első előzetesét. A Tier 1 és társai a világ különböző pontjain tesznek rendet - éld át első kézből!

Reméljük, a Danger Close a következő szintre lép a Medal of Honor: Warfighterrel. Az előd után nem egy országra koncentrál a játék, hanem számos nemzet speciális osztagának mindennapjaiba tekinthetünk bele. Az előzetesben Isabella Cityben és a Fülöp-szigeteken folyik az ádáz küzdelem, arcra álcafestéket tessék nyomni! A játék október 23-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Köszönjük, MoRT2195, a.fenybenjaro és Cuppak!

62.
62.
p3ti
#49: Van a magyaroknak sokkal jobb osztaguk is . Többek között a SÜN , van a BKV éjjeli járat , na meg a legnagyobb vérszívó g*cik , az APEH . Azok még akkor is utánad futnak , ha a derekadra van kötve egy halott disznó , és a jobb kezedbe császározol egy macskát , miközben mész az iszapos balatonparton . De ebből sosem lesz játék , maximum szimulátor .
61.
61.
Scorpion02
Jól van már én is beleszólok XD
http://www.youtube.com/watch?v=Q0151YI5BU8
60.
60.
Giggsy
#49: Én meg rád annyit mondanék, hogy okosan sikerült átesned a ló túloldalára. Elképesztő, hogy itt szinte mindenki kipécéz magának egy bandát és azt sulykolja, hogy az aztán SOOOOOKKAL jobb, mint bármely más.
Egyrészt, már megbocsássatok, de ez a vita kissé parttalan olyan emberektől, akik valódi fegyvereket csak tisztes távolból láttak (tisztelet a kivételnek) Azért is hülyeség, mert a spec alakulatok kiképzése a világon MINDENHOL eszméletlen kemény. A legfelső szinten nem igazán van már köztük mérhető különbség. Kb mintha azt próbálnánk megsaccolni, hogy Brazília, Argentína, vagy Spanyolország válogatottja jobb.
Neked Uhu annyiban igazad van, hogy az átlag amcsi bokorugrók a tanulatlan parasztok közül kerülnek ki és a három hónapos kiképzés után nagyjából ágyutölteléknek viszik őket a frontra. VISZONT!!! A Seals, vagy a Delta Force már egész más tészta. Oda a krumpliföldről berángatott parasztot fel sem veszik.
Azon valóban lehet vitázni, hogy úgy összességében melyik hadsereg katonái a legképzettebbek, mert abban valóban vannak jelentős eltérések, de a speciális alakulatok mindenhol nagyon kemények.
59.
59.
ArrowCross
Az MNA a legjobb!
http://www.youtube.com/watch?v=Fqd35R63PR4
56.
56.
miki1105
Az kimaradt hogy van itt Magyarórszágon is elit kör. Mivel én Bihari vagyok nálunk itt a Hortobágy Kommandó és még elég régen volt egy bemutatójuk ott tudtam egy két szót váltani egy pár taggal akik kb 100-120kg emberek ránézésre állatok de valami hihetlen okosak kérdeztem őket a fegyvereikről és fejből tudtak róla mindent jó tudom hogy meg kell tanulniuk de akkor is azt is elmondta mivan akkor ha víz érte a fegyvert hogy lehet még használni utána.
55.
55.
miki1105
Ehez a katonásdi dologhoz annyi lenne a hozzászolásom, hogy minden országban megvannak azok a speciális alakulatok amelyek "speciális" helyzetekre vannak. Az oroszok azok valamilyen szinten örültek mivel ők majdnemhogy semmibe veszik a túszokat, erre jó példa a amikor valami szinházba engedtek be gázt, voltak civil áldozatok is de meghalt az összes terrorista is, a ruszkikkal röviden az a helyzet hogy ne baszakodj velük mert nemtudod őket zsarolni túszokkal. És ha azt nézitek a ruszkiknál nincs annyi terror cselekmény mint más országoknal. Még anno láttam a tv-ben ha jól emlékszem a hír tv-ben volt hogy tankal mentek a katonák az orosz maffiózokhoz és a tankal lőttek egy lyukata házba azért ez elég kemény. A SpetzNatz pedig nem csak gyilkolásra van képezve egy kicsit utána kéne olvasni a dolgoknak és utána véleményt irni, mivel rengeteg dokumentum filmben van egy két olyan riport ahol megemlíti a riportot adó személy (tegyük fel amerikai állampolgár) hogy majdnemhogy rettegnek a spetznatztól mivel nagy a techinaki hátterük és a kiképzésük is elég brutális, de a spetznatzon belül is vannak több fajta "mesterségek" van akit másra képeznek ki.(pl információ gyűjtés felderítés stb).
Az USA-ban csak példa kép hozom fel ott mindig tudnak a roszfiúk egyezkedni ha van túsz mivel ott számít minden eggyes élet.
Na de persze még midnig ott a nagy kérdés miért csak az amerikai,angol,francia speciális alakulatokról hallunk? Én nekem az a tippem hogy ott gyengébb szabályok vannak a dokumentumfilm készítésekre. Meg persze kell a reklám tudjál mit názni a discoveryn stb stb. A Kelet-Eúrópai országok komolyabban veszik a dolgokat megint példa kép az oroszokat hozom fel mivel róluk nemnagyon látsz komolyabb dokumentumfilmeket csak annyit engednek hogy éppenhogy belás abba a "világba", mivel szerintem ők úgy fogják fel hogy a dokumentumfilmek alatt informácíót szivárogtattnak ki és így más nemzetek tudnának ellenük védekezni.

Magát a játékot nagyon várom mivel nekem az elöző rész nagyon tetszet, lehetett benne érezni azt hogy hiába vagy szuperkatona hiába van kegyetlen kiképzésed akkor is meghalhatsz. Talán egy kicsit az amcsikat is bántották vele mivel nem győztek.
54.
54.
Dogmatix
#49: Magyaroknak nem telik villanóra sajnos :( Ezek az orosz kiképzések nmtudom mennyire real sztorik, de sok helyen csinálják hogy bekötött szemmel víz alatti labirintusból kell kijutni stb.
53.
53.
Uhu123
#51: "a holdra is leszálltak"
Ez alatt nem tudom mit értesz, de a röhögőgörcs valahogy elkapott a kommented olvasása közben :)

Én nem úgy írtam a kommentemet, hogy mindent jobban tudok. Sőt. Csak egy érdekességként beírtam, meg láttam, hogy lentebb is erről beszélnek.
Ha ennyire nem érdekel az egész akkor mi a francért veszed a fáradtságot és kommentelsz ilyen hulladékot? Nem tudom, hogy vagy vele, de az én hozzászólásom több érdekes információt tartalmaz mint a te spam üzeneted. Akkor lehet gondolkodni melyik építőbb. Engem érdekel a téma elég sok helyen utánanéztem, egyik ismerősöm kommandós volt, de mind1...
51.
51.
wildláma
#49: "TESZ-e tosz? A" ez mind szép és jó, de kurvára nem izgat senkit hogy ki jobb ki nem ... a játékért jöttem nem a "katonásdi kocka gyökér idióták"-hoz (nyugodtan vegye magára mindenki aki azt gondolja róla beszélek), akik azt hiszik mindent jobban tudnak.
1.: Honnan a kurva istenből tudjátok hogy milyen a kiképzésük? Ott voltatok? Átestetek ti is ezen? Aháá ... láttátok a TV-ben, vagy valaki mesélte ... a holdra is leszálltak ... oké
2.: Ha már rasszisták vagytok, (nem a cigány/zsidó/néger ... gyűlölet számít rasszizmusnak) akkor takarodjatok a kurucinfora mert ott a helyetek
3.:Ass Rock, az oroszokat meg ne dícsérd ha ekkora "hazafi" vagy, mert gondolom elfelejtetted hogy fél évszázadig dekkoltak a kedves kis magyarországon
49.
49.
Uhu123
Az amerikai különleges alakulatosokra annyit mondanék, hogy... ...Amerikaiak.
A Spetsnaz a világ egyik legbrutálisabb alakulata. A kiképzésükben szerepel terhes macskák hasának felvágása és fél méteres véres vízben való menetelés rothadó disznótetemekkel. Nem beszélve a vallalatási képzésről. Addig verik őket míg el nem ájulnak. ÉS érdekes módon nem sztárolják magukat sehol, míg az amcsik csillogó egyenruhában mindenhol ott vannak hogy úú őke a legjobbak.
Az SAS angol különleges alakulat, de van Új-Zélandi is. Ők is kemény kiképzést kapnak, de közel sem olyan kegyetlent mint a Spetsnaz. A román különleges erők is brutálisak. Eruópa egyik legdurvább kommandója. Viszont a magyarok világ elsők lettek a nemzetközi versenyen. Kár, hogy nincs benne valami magyar alakulat. Monjuk TESZ el kéne túszt menteni, komoly lenne. "Józsi állj az ajtóhoz, villanó után indul be, pajzs, elől fedezők kétoldalt. Figyelj a sarkokra!"
46.
46.
omarek
mind buták vagytok...a román különleges ezred a legjobb mert őket annak idején náci orvosok különleges szteroidokkal meg agykontroll gyakorlatokkal neveltek fel.köztudott hogy a nácik nem akartak nekik kecskéket adni meg bocskort ezért varrtak maguknak szovjet gúnyát,úgy tettek mintha oroszok lennének és lerohanták a fél világot.1ébként is nem tök mind1 hogy ki a jobb?a lényeg hogy ne rúgják rám hajnalba az ajtót 1ik se. A játék meg jól néz ki tele van szuper akcióval gonosz turbános izékkal és remélem hogy ügyelnek a részletekre.
44.
44.
p3ti
#9: Igen a badcompany 1 kampányát én is nagyon hiányolom , hatalmas szabadság volt benne , mellette még nagyon jó is volt . Nekem a battlefield 3 sem jött át , nem igazán találta el az ízlésemet . El voltam vele multiban.. de sokkal jobban szerettem a BC 1,2 multiját . Nagyon várom hogy végre be jelentsék a Bad Company 3mat :) A trailer meg tetszős , bírom az ilyen játékokat amúgy is .
43.
43.
DON GONDOCS
Bánomis én milyen alakulattal leszünk, csak legyen a végeredmény hosszú és tartalmas.
38.
38.
bitbandita
Egy bizonyos szint fölött szerintem már nincs értelme azon vitatkozni, hogy ki a legkeményebb. Amcsi, vagy orosz, SEAL, Spetsnaz, tök mindegy, egy szint fölött az adott körülmények döntenék el melyik győzne.
36.
36.
hl89x9
ez lassított-robantásos-bélépés az épületbe nagyon nem kellene
remélem azért nem csinálják azt, hogy a Spectsnaz misszió nem sikerül és a végén egy SEAL/SAS kombó menti meg a világot
35.
35.
#33: Köszi, egyetértek! Végre egy értelmes hozzászólás. Csak ez a Segg Rock akkora ész, hogy ezt nem bírja felfogni. A helyett hogy folyton az amcsi filmeket nézné, utánaolvashatna kicsit az ilyennel foglalkozó oldalakon...
33.
33.
Giggsy
Szerintem fejezzétek be ezt a vitát. Évek óta megy a balhé azon, hogy melyik speciális alakulat a jobb: SAS, Spetznaz (amit ugyebár nálunk következetesen a speciális alakulatra használnak, holott nem az egész Spetznaz az) Seals, Delta Force, stb... Ami tény, hogy mindegyik kiképzése brutálisan kemény, és már a kiképzésükre bekerülni is nagy szám, hisz elvárás, hogy meg kellett járniuk valamilyen műveleti területet és bizonyítaniuk is kellett ott. Az SAS kiképzés pl 2 évig tart, holott ugyebár a bekerülők már eleve is képzett, gyakorlott katonák.
Szóval röviden egy parttalan vita, hogy melyik alakulat a jobb/felkészültebb. Én a magam részéről nem szólnám le egyiket sem. Az biztos, hogy bárki, aki bekerül egy ilyen egységbe az fanatikus, mert anélkül már a kiképzés első napja után bedobná a törölközőt.
31.
31.
Scoo
Az első rész is erős volt trailerben. Én már csak akkor hiszem el, hogy jó lesz ha már megjelent. Mondjuk az bizakodásra ad okot, hogy sokféle lesz a helyszín.

A felsorolásból pedig hiányolom a TEK-et :) (tudom, az nem katonai szervezet)
29.
29.
Dogmatix
#27: azért azt nem mondanám, hogy szar színei vannak a BF-nek. Persze nézőpont kérdése, ha neked a neonként világító színek jönnek be akkor nyilván szar színei vannak. A játék várós, nekem az 1. rész is tetszett, csak az zavart, hogy egyedül végigramboztam az egészet. Kicsit könnyűre sikerült, ha eltalálnak akkor sebesüljek már meg :D
25.
25.
Lacek896
22.
22.
Csoola
#20: SPOILER
igen, a végén is teljesen reális volt, hogy 15x lőttek szarrá RPG-vel, AK-val meg amivel lehet, de mi túléltük és csak pont a végén haltunk meg a helikopteren
20.
20.
simon 555
remélem hozza az előző rész szintjét és nem megy át 1 emberrel megmentem a világot-ba...
épp az volt jó az előzőben,hogy egy jelentéktelen katona szerepében voltunk és nem mentettük meg egyedül a világot hanem csak egy nagy egész dolog kis része voltunk.
19.
19.
ReNegAdE
#18: Ha lenne filmen akkor csak Chuck Norris lenne méltó arra hogy filmre vigye a szerepét!
A játék egyébként várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...