Május végén tárgyalják az Infinity Ward ügyét

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 13.
  • Hír
Link másolása
A bíróság május végén tárgyalja majd az Infinity Ward és az Activision ügyét, a tervek szerint egy húzásra letudják mindkét oldal sérelmeit. Az eredeti elképzelések szerint a hónap elején került volna a bíróság elé a játékipar egyik legnagyobb botránya, végül az Activision kérésére kerestek új időpontot.

Ha rendszeresen olvasol a gamer híreket, valószínűleg a Te figyelmedet sem kerülte el az elmúlt évek egyik legnagyobb iparági botránya, ami végső soron majdnem az Infinity Ward széthullásához vezetett. A Call of Duty-szériát tető alá hozó csapat alapítói azóta többedmagukkal elhagyták a stúdiót, jelenleg az EA-vel dolgoznak együtt.

Az ügy mindkét félnek, mind a West-Zampella párosnak, mind pedig az Activisionnek nyújtott támadási felületet, a srácok a kifizetetlen bónuszokért perelték be az óriáskiadót (legalábbis az eredeti vádak közül már csak ez a pont él...), utóbbi pedig az Electronic Artsot fogta perbe, amiért az állítása szerint a világos szerződés ellenére elcsábította a Call of Duty atyjait. Hogy kinek van igaza, az május végén derül ki: a korábban tervezett május 7-i időpont helyett az Activision kérésére május 29-én tárgyalja a bíróság az ügyet, akkor viszont mindkét oldal panaszaival foglalkozik majd.

Köszi, Donpedro!

7.
7.
giga321
#6: pont ezt akartam írni :D
6.
6.
#5: Not sure if trolling or just stupid.
5.
5.
MoRT2195
#4: Nálad tudatlanabb gamer ember nem lehet a világon, ha nem tudod, hogy mi az a CoD...
4.
4.
Tehát ha én megcsalom a feleségem, mert elcsábít egy szőke, egy barna, majd egy vörös, akkor nem én tehetek róla ! Értek mindent ! :D

Apropó, mi az a COD ? :D
2.
2.
biohazard rex
"Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world"
Erre van bezzeg van erejük, de arra, hogy egy normális játékot összerakjanak az már nehezükre esik...
1.
1.
Starkiller89
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...